Κύπελλο: Κληρώνει σήμερα για τον Άρη, μαθαίνει τον αντίπαλο του

Σήμερα στις 14:00 θα διενεργηθεί στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή η κλήρωση της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson για την αγωνιστική περίοδο 2024-25, στην οποία θα συμμετάσχουν οι νικητές της 3ης φάσης και 10 ομάδες της Super League 1. Στην παρούσα φάση θα πάρει μέρος και ο Άρης.

Τη διαδικασία της κλήρωσης θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος Ζέτα Θεοδωρακοπούλου και θα τη διενεργήσει ο καλεσμένος Νίκος Γκουλής, ο οποίος υπήρξε κάτοχος του Κυπέλλου Ελλάδας ως παίκτης του ΟΦΗ  το 1987 (ΟΦΗ-Ηρακλής 1-1, 3-1 πέν.) και ήταν φιναλίστ στη διοργάνωση το 1990 (Ολυμπιακός-ΟΦΗ 4-2). Επίσης, ο Γκουλής έχει συμμετάσχει στο Κύπελλο Ελλάδας ως παίκτης του Πανελευσινιακού και του Λεβαδειακού και ήταν προπονητής σε αγώνες Κυπέλλου με 9 διαφορετικές ομάδες (Πανελευσινιακός, Καβάλα, Τρίκαλα, Απόλλων, Κέρκυρα, Εθνικός, Ιωνικός, Γλυφάδα, Πιερικός).

Η διαδικασία θα μεταδοθεί μέσω live streaming από το site της ΕΠΟ, στο οποίο επίσης θα αναρτηθεί το αποτέλεσμα της κλήρωσης μετά την ολοκλήρωσή της.

Οι ομάδες, οι οποίες θα συμμετάσχουν στην κλήρωση: Άρης, Αsteras AKTOR, ΟΦΗ, Παναιτωλικός, Λαμία, Βόλος, Ατρόμητος, Athens Kallithea, Λεβαδειακός, Πανσερραϊκός και οι νικητές της 3ης φάσης της διοργάνωσης

Οι ομάδες της Super League 2 είναι: ΠΑΣ Γιάννινα, Κηφισιά, Καμπανιακός, ΑΕΛ, Πανιώνιος, Διαγόρας Ρόδου, Παναχαϊκή, Παναργειακός, Αιγάλεω.

Από τη Γ’ Εθνική: Εθνικός Πειραιώς, Νέα Ιωνία, Απόλλων Κρύας Βρύσης και Ζάκυνθος.

Τέλος, απομένει μια θέση για την Δ’ φάση. Θα προκύψει από τον νικητή του αγώνα της Γ’ φάσης Αιγέας Πλωμαρίου-Καβάλα.

To Top