ΜΠΑΣΚΕΤ

Η πιο σημαντική εβδομάδα για τον Άρη πριν το πρώτο επίσημο τζάμπολ

Η πιο σημαντική εβδομάδα της προετοιμασίας του Άρη είναι αυτή, που ξεκίνησε σήμερα (16/09).

Οι κιτρινόμαυροι απέχουν εννέα ημέρες από το πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας σεζόν κόντρα στη Βενέτσια (25/09), για την πρεμιέρα του EuroCup και καλώς εχόντων των πραγμάτων στη σημερινή προπόνηση θα είναι άπαντες-πλην εννοείται του Νέιτ Λαζέφσκι-παρόντες.

Ο Τζέιμς Μπανκς, μετά από ένα διήμερο απουσίας, λόγω των ενοχλήσεων στον ώμο αναμένεται να επιστρέψει στο ομαδικό πρόγραμμα, ενώ θα είναι διαθέσιμος και ο Γιώργος Γκιουζέλης, ο οποίος ξεπέρασε ένα πρόβλημα τραυματισμού, που αντιμετώπισε στον αστράγαλο.

Τα δύο φιλικά που θα δώσει ο Άρης αυτή την εβδομάδα, ένα κεκλεισμένων των θυρών και η “πρόβα τζενεράλε¨ της Πέμπτης (19/09, 18:00) με την Καρδίτσα θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Γιάννη Καστρίτη να κάνει τις δοκιμές που θέλει και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση της ομάδας.

Αυτό που θα επιδιώξουν οι κιτρινόμαυροι είναι να εκμεταλλευτούν αυτό το χρονικό διάστημα, που θα είναι όλοι μαζί στο γήπεδο, ώστε να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι κόντρα στην Βενέτσια, αλλά και στον ημιτελικό του Super Cup με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έπεται (28/09).

To Top