Οι σκέψεις του Δέλλα για την 11άδα απέναντι στον Άρη

Ο όγδοος του βαθμολογικού πίνακα ΟΦΗ έχοντας 4 βαθμούς πήγε στη διακοπή του πρωταθλήματος με σημαντικό «διπλό» (1-3) επί του Βόλου, με το οποίο έκανε και σεφτέ στα «τρίποντα».

Μια μεστή εμφάνιση από την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα, που ήταν αποτελεσματική και στην οποία έχουν αρχίσει και ενσωματώνονται για τα καλά -και με γκολ και ασίστ- και τα νέα της αποκτήματα. Εξάλλου, είχε προηγηθεί η ήττα (3-0) από την ΑΕΚ στην πρεμιέρα και το 1-1 με τον Ατρόμητο στην Κρήτη, ματς που συνοδεύτηκαν με κακή και πολύ μέτρια, αντίστοιχα, εμφάνιση για τους Κρητικούς.

Πλέον, ο ΟΦΗ θέλει να χτίσει πάνω στο αποτέλεσμα της προηγούμενης «στροφής», αξιοποιώντας την έδρα του.

Στο σημερινό ματς με τον Άρη, εκτός παραμένει ο Νέιρα ενώ οι Μπρεσάν και Αποστολάκης ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και είναι διαθέσιμοι. Μπήκαν κατευθείαν αποστολή οι Ναούμοφ (τερματοφύλακας), Σίλβα (στόπερ) και Σαλσέδο (επιθετικός), μεταγραφές που σημειώθηκαν το διάστημα της διακοπής, ο τελευταίος ως δανεικός από την Ίντερ.

Έτσι στις σκέψεις του Τραϊανού Δέλλα είναι να ξεκινήσει την ομάδα του με τους εξής 11: Χριστογεώργος, Μπόρχα Γκονζάλεθ, Λαμπρόπουλος, Χριστόπουλος, Χατζηθεοδωρίδης, Μπαΐνοβιτς, Μπάκιτς, Σενγκέλια, Φούντας, Νους, Γιουνγκ σε διάταξη 4-2-3-1.

To Top