Πέρασε από την Τρίπολη ο Ατρόμητος (1-2) επί του Αστέρα

Ο Ατρόμητος πέρασε από την Τρίπολη επικρατώντας 2-1 του Αστέρα AKTOR έχοντας ως κορυφαίο τον Καρλίτος που είχε γκολ και ασίστ. Ο Μπαρτόλο με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό σκορ, με τον Κλοντ Μακελελέ να βλέπει το ματς από τις εξέδρες.

Ο Ατρόμητος πέτυχε την πρώτη του νίκη στη Stoiximan Super League, καθώς επικράτησε του Αστέρα AKTOR στην Τρίπολη με 2-1. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία προηγήθηκε με κεφαλιά του Μανσούρ στο 6′ μετά από ωραία εκτέλεση φάουλ του Καρλίτος.

Στο 23′ ο Αθανασίου απομάκρυνε στα τυφλά και ο Παπαδόπουλος βγήκε αρκετά εκτός εστίας για να κάνει κοντρόλ. Η μπάλα του έφυγε, ο Καρλίτος τσίμπησε την μπάλα και δεν είχε πρόβλημα να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Αστέρας AKTOR μείωσε στο σκορ πριν από την εκπνοή του πρώτου μέρους. Ο Παλάσιος κέρδισε πέναλτι στη γωνία της περιοχής από τον Κίνι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπαρτόλο ο οποίος ευστόχησε.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά, αλλά στη συνέχεια δημιούργησαν λίγες καλές φάσεις με το 2-1 να μένει μέχρι το τέλος. Ο Ατρόμητος ανέβηκε στους πέντε και ο Αστέρας AKTOR παρέμεινε στους τέσσερις. Τον αγώνα είδε από τις εξέδρες του Θεοδώρος Κολοκοτρώνης ο Κλοντ Μακελελέ που θα καθίσει στον πάγκο των Αρκάδων στο επόμενο ματς.

 

To Top