«Αγέραστος» ο Νάβας, έδωσε στη Σεβίλλη το πρώτο της τρίποντο στη σεζόν με θύμα τη Χετάφε

Την πρώτη της νίκη μέσα στη χρονιά πήρε η Σεβίλλη, με τον Χεσούς Νάβας να «πληγώνει» τη Χετάφε και να χαρίζει στην ομάδα του μία άκρως σημαντική νίκη με 1-0.

Μετά από τέσσερις ανεπιτυχείς προσπάθειες η Σεβίλλη κατάφερε να πανηγυρίσει το πρώτο της τρίποντο μέσα στη σεζόν, κερδίζοντας εντός έδρας με 1-0 τη Χετάφε για την 5η αγωνιστική της La Liga.
Ο απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης δεν ήταν άλλος από τον μοναδικό σκόρερ του ματς, Χεσούς Νάβας. Ο αρχηγός των γηπεδούχων σε ηλικία 38 ετών ξεκίνησε στο βασικό σχήμα της ομάδας του και χρίστηκε σκόρερ στο 23ο λεπτό. Ο Πεδρόσα έστειλε την μπάλα μέσα στην περιοχή, με τον πολύπειρο Ισπανό να πετάγεται και με άψογο τελείωμα να κάνει το 1-0.

Η Σεβίλλη στο 87’ έμεινε με 10 παίκτες, καθώς ο Σάντσες αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και οδηγήθηκε στα αποδυτήρια, με το σκορ βέβαια να μην αλλάζει μέχρι και το φινάλε του ματς.
Μετά από αυτή την ήττα η Χετάφε παραμένει στους τρεις βαθμούς και μέσα στην ζώνη του υποβιβασμού, ενώ από την άλλη πλευρά η Σεβίλλη έφτασε τους πέντε και ανέβηκε, έστω και προσωρινά, στην 12η θέση.

To Top