ΜΠΑΣΚΕΤ

Ένας μήνας προετοιμασίας για τον Άρη: Η… μη απαρτία και το δυνατό κρας τεστ με Χάποελ

Ιδιαίτερα σημαντική για την πορεία της προετοιμασίας του Άρη είναι η εβδομάδα, που ξεκίνησε σήμερα (09/09).

Τα πράγματα δεν έχουν κυλήσει μέχρι τώρα, όπως θα ήθελε ο Γιάννης Καστρίτης, εξαιτίας των απουσιών και των προβλημάτων τραυματισμού, που δεν έχουν επιτρέψει στην ομάδα να προπονηθεί πλήρης.

Σήμερα συμπληρώνεται ένας μήνας από την ημέρα, που οι κιτρινόμαυροι μπήκαν στο γήπεδο και για διάφορους λόγους δεν έχει επιτευχθεί η πολυπόθητη απαρτία.

Ο 42χρονος τεχνικός ευελπιστεί ότι θα μπορεί να υπολογίζει στην παρουσία των Ντιμόι Χοτζ και Τρέι Γούντμπερι, στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.

Εφόσον συμβεί αυτό οι δυο γκαρντς θα είναι διαθέσιμοι για το δυνατό τεστ της Πέμπτης (12/09, 20:30) με την Χάποελ Τελ Αβίβ.

Ο Άρης θα έχει την ευκαιρία να μετρήσει τις δυνάμεις του απέναντι σ’ έναν ισχυρό αντίπαλο, που έχει προκαλέσει αίσθηση σε ολόκληρη την Ευρώπη με τις κινήσεις που έχει κάνει (Μπέβερλι, Μότλεϊ, Καμπόκλο).

Το παιχνίδι αυτό θα βοηθήσει για την εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων και ο προπονητής της ομάδας θα μπορέσει να διαπιστώσει τις αδυναμίες της, προκειμένου να τις διορθώσει, μέχρι να ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις.

To Top