Γιοβάνοβιτς: «Είναι μια ομάδα που μπορεί να δώσει υποσχέσεις, που μπορεί να αλλάξει τα πράγματα»

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Εθνικής με τη Φινλανδία (07/09, 21:45) μίλησε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός αναφέρθηκε στο ντεμπούτο του στον πάγκο της Ελλάδας, στην ποιότητα που έχει το ρόστερ, αλλά και στον κόσμο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ξεκίνημα της ομάδας: “Είναι μία Εθνική με αρκετά νέα παιδιά. Μία ομάδα που μπορεί να δώσει υποσχέσεις. Μπορεί να αλλάξει τα πράγματα. Επειδή ζούσα έντονα αυτές τις ημέρες έχω μεγάλη διάθεση να τους βοηθήσω να πετύχουν κάτι που μας λείπει τα τελευταία 10 χρόνια. Επειδή είμαι καινούριος σε αυτό το περιβάλλον είναι όλα τα παιδιά της ΕΠΟ και όσοι ήταν μαζί μας για το κομμάτι της οργάνωσης και τα διαδικαστικά για την προετοιμασία. Είναι μία καλή ευκαιρία να τους ευχαριστήσω όλους. Ήταν πολλά παιδιά που δουλεύανε μαζί μας για να έχουμε όλες τις ανέσεις.

Περνάνε πολλές ώρες μαζί μας και με σκληρή δουλειά. Είχαμε και πολύ καλές συνθήκες για την προετοιμασία και να ευχαριστήσω τον κ. Σπανό για τις εγκαταστάσεις που μας παραχωρήθηκαν από τη Δευτέρα και ότι ώρες θέλουμε και τον κ. Αγγελόπουλο. Πραγματικά η πρώτη μου εικόνα από τους παίκτες και δεν είναι μόνο η προπόνηση. Όλες οι συνθήκες ήταν σε πολύ υψηλό επίπεδο. Δικαιούνται οι παίκτες να έχουν εδώ και τις συνθήκες που έχουν και στις ομάδες τους”.

 

To Top