Χέρμπερτ: «Το όραμα που έχω δώσει είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η πορεία ως το Final-4»

Ο Γκόρντον Χέρμπερτ σε συνέντευξη του ενόψει της νέας σεζόν με την Μπάγερν, τόνισε ότι το όραμα που έχει δώσει στους παίκτες του είναι η κατάκτηση του γερμανικού πρωταθλήματος και η πορεία ως το Final-4 της Euroleague.

Η Μπάγερν Μονάχου συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει της νέας αγωνιστικής περίοδο και ο νέος προπονητής της ομάδας, Γκόρντον Χέρμπερτ έχει θέσει αρκετά υψηλούς στόχους.

Συγκεκριμένα ο 65χρονος προπονητής από τη Φινλανδία σε συνέντευξη που παραχώρησε στο BR24Sport τόνισε πως το όραμα που έχει δώσει στους παίκτες του είναι η κατάκτηση του Γερμανικού πρωταθλήματος και η πορεία ως το Final-4 της Euroleague.

“Το όραμα που έχω δώσει στους παίκτες και οι στόχοι μας από την πρώτη κιόλας μέρα είναι η κατάκτηση του γερμανικού πρωταθλήματος και η πορεία έως το Final-4 της Euroleague.”

Συνεχίζοντας ο Χέρμπερτ είπε: “Το όραμα, οι αξίες και η ταυτότητα της ομάδας είναι πολύ σημαντικά στο χτίσιμο μίας κουλτούρας πρωταθλητισμού”.

Κλείνοντας τη συνέντευξή του, ο νέος τεχνικός των Βαυαρών αναφέρθηκε και σε κάποιες μεταβολές που έχει παρατηρήσει στην προπονητική μέθοδο τα τελευταία χρόνια.

“Αυτό που έχω μάθει είναι ότι δεν χρειάζεσαι να φωνάζεις στους παίκτες σου, για να αποκτήσεις το πάνω χέρι. Η προπονητική έχει αλλάξει, κατά την άποψή μου, τα τελευταία πέντε με επτά χρόνια. Το μεγαλύτερος μέρος αυτού σχετίζεται με τις σχέσεις (σ.σ. μεταξύ παικτών και προπονητή), με το επικοινωνιακό κομμάτι, αλλά παραμένει απαιτητικό.”

To Top