“Αναγκαστική” ήττα (1-2) του Ατρόμητου με γκολ – επιθετικό φάουλ του Καμαρά

“Αναγκαστική” ήττα (1-2) του Ατρόμητου από τον ΠΑΟΚ με επιθετικό φάουλ του Καμαρά

Όλα κρίθηκαν στο τελευταίο πεντάλεπτο με τον ΠΑΟΚ να κερδίζει… δύσκολα στο Περιστέρι (1-2), ενώ υπάρχει καθαρή παράβαση στο γκολ της νίκης του Μαντί Καμαρά.

Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο Ζίβκοβιτς έκανε το 0-1, στέλνοντας τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με αυτό το σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν υπήρξαν πολλές φάσεις. Ο ΠΑΟΚ έκανε το 2-0 στη συνέχεια, αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά γιατί ο Μπάμπα έκανε φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης.

Ο Ουάρντα σκόραρε με πέναλτι στο 85′ για να ισοφαρίσει σε 1-1, αλλά σε μια φάση πριν συμπληρωθούν τα 90′, ο Μαντί Καμαρά πήρε πλεονέκτημα στον αέρα κάνοντας καθαρό επιθετικό φάουλ. Παρ’όλα αυτά, το VAR… συμφώνησε πως το γκολ ήταν καθαρό.

Διαιτητής: Σπύρος Ζαμπαλάς

Κίτρινες: Μπακού, Ουάρντα – Μπάμπα, Ότο, Ζίβκοβιτς, Τισουντάλι

Οι συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Κοσέλεφ, Μούντες, Μπόρσον, Τσακμάκης, Αθανασίου, Ουεντραόγκο, Γκονζάλες (66΄ Φαν Βέερτ), Μπακού (74΄ Γιουμπιτάνα), Μίχορλ, Ουάρντα, Καρλίτος (66΄ Βρακάς).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Οζντόεφ (73΄ Καμαρά), Σβαμπ, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (86΄ Ντεσπόντοφ), Σορετίρε (73΄ Μουργκ), Τσάλοφ (73΄ Τισουνταλί).

To Top