Ράσταβατς για το ακυρωθέν γκολ: “Δεν έχω δει τις φάσεις, δεν μπορώ να σχολιάσω”

Ο Μίλαν Ράσταβατς μετά το τέλος του αγώνα απέναντι στον Άρη, κατά την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου των προπονητών δεν έδωσαν απάντηση για τη φάση του ακυρωθέντος γκολ των κιτρινόμαυρων.

Αναλυτικά ανέφερε:

“Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την εμφάνισή της γιατί ήταν πραγματικά καλή και φάνηκε η σκέψη που είχαμε για το παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να κλείσουμε τους χώρους και το καταφέραμε και παράλληλα να επιτεθούμε όταν είχαμε την ευκαιρία. Αυτό μας έδωσε τη δυνατότητα να βρούμε χώρους στην επίθεση και να σκοράρουμε. Από τις καταστάσεις που δημιουργήθηκαν στο παιχνίδι νομίζω ότι θα έπρεπε να νικήσουμε το παιχνίδι. Για μένα το σημαντικό είναι ότι συνεχίσαμε τις καλές εμφανίσεις και αυτές πάντα φέρνουν αποτελέσματα. Θα ήθελα επίσης να πω ότι μας βοήθησαν οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο και αυτό είναι σημαντικό στην αλλαγή της ροής ενός αγώνα».

 
Για την βελτίωση που χρειάζεται η ομάδα του:  «Θα πρέπει να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια. Είμαστε μια ομάδα με νέους παίκτες στους χώρους της μεσαίας γραμμής και στην επίθεση οπότε θα πρέπει να αποκτήσουμε καλύτερο συγχρονισμό για να γίνουμε πιο γρήγοροι στο παιχνίδι μας».

Για την φάση του ακυρωθέντος τέρματος του Άρη: «Είναι δύσκολο για μένα να συζητήσω για τον διαιτητή και να σχολιάσω τη φάση από τον πάγκο. Δεν έχω δει τις φάσεις».

To Top