ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κλοπή! Ο Παπαδόπουλος έβαλε το… χέρι του και ο Άρης έχασε δυο πολύτιμους βαθμούς

Σε ένα παιχνίδι με πρωταγωνιστή τον διαιτητή Παπαδόπουλο, ο Άρης ήρθε ισόπαλος με τον Αστέρα Τρίπολης με σκορ 1-1, για την 3η αγωνιστική της Superleague, με τους κιτρινόμαυρους να διαμαρτύρονται δίκαια για γκολ που τους ακυρώθηκε στο 86ο λεπτό.

Ο Μορόν άνοιξε λογαριασμό για τη φετινή χρονιά πετυχαίνοντας το πρώτο του τέρμα στο 63ο λεπτό, ο Ρεγκίς ισοφάρισε στο 81 μετά από αδράνεια των κιτρινόμαυρων, ενώ ο Μόντσου πέτυχε ένα ωραίο γκολ στο 86 το οποίο όμως ακυρώθηκε για χέρι του Σαμόρα.

Οι κιτρινόμαυροι έφυγαν από την έδρα τους με έναν βαθμό αντί για τρεις που δικαιούνταν κανονικά και συνολική συγκομιδή 5 βαθμούς στις τρεις πρώτες αγωνιστικές.

ΜΕ ΦΑΜΠΙΑΝΟ Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Σε μία υποχρεωτική αλλαγή στο βασικό σχήμα προχώρησε ο Άκης Μάντζιος καθώς ο μυϊκός τραυματισμός του Φραν Βέλεθ έδωσε θέση στην 11αδα στον Φαμπιάνο ως παρτενέρ του Γιάκουμπ Μπράμπετς στο κέντρο της άμυνας, μπροστά από τον Χουλιάν Κουέστα, έχοντας στα άκρα τους Ούγκο Μάγιο (δεξιά), Μάρτιν Φρίντεκ (αριστερά).

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής δεν άλλαξε κάτι καθώς διατηρήθηκαν οι Μόντσου, Σιφουέντες και Μανού Γκαρθία όπως και στην επιθετική τριάδα με τους Ντιαντί, Σίστο στα άκρα και τον Λορέν Μορόν στην κορυφή.

ΤΟΥ ΕΛΕΙΠΕ Η ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

Ο Άρης πήγε αρκετά στη βαθιά μπαλιά στα πρώτα 15 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου. Άλλαξε λογική βάζοντας την μπάλα κάτω στη συνέχεια και προσπάθησε να δημιουργήσει ευκαιρίες με κυριότερη αυτή του Μάνου Γκαρθία στο 30. Ο Ισπανός του Άρη έπιασε δυνατό διαγώνιο σουτ με τον Παπαδόπουλο να βγάζει με δυσκολία. Από εκεί και πέρα πάντως ενώ οι κιτρινόμαυροι έφταναν κοντά στην εστία του Παπαδόπουλου, υπήρχε πρόβλημα στην τελική προσπάθεια.

Πρωταγωνιστής πάντως του πρώτου ημιχρόνου ήταν ο διαιτητής Παπαδόπουλος ο οποίος έδωσε στο 7ο λεπτό ανύπαρκτο πέναλτι στον Αστέρα Τρίπολης καθώς είδε… χέρι του Φρίντεκ. Ευτυχώς το VAR παρενέβη και η απόφαση άλλαξε.

ΑΝΟΙΞΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ Ο ΜΟΡΟΝ

Στο δεύτερο ημίχρονο αν και ο Αστέρας μπήκε πιο δυνατά, δεν κατάφερε να δημιουργήσει πρόβλημα στην εστία του Κουέστα και κάπου εκεί ο Μορόν πήρε το… όπλο του. Στο 63ο λεπτό ο Σίστο ανέβασε τον Μοντόγια, ο Ισπανός μπακ έκανε το γύρισμα, ο Καστάνιο έχασε τον Μορόν, ο οποίος άνοιξε το σκορ με άψογο τελείωμα μέσα από την περιοχή.

Ο Μορόν λίγο έλειψε να χριστεί σκόρερ για δεύτερη φορά μέσα σε τρία λεπτά, όμως το ωραίο σουτ του έβγαλε με δυσκολία ο Παπαδόπουλος.

ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ Ο ΡΕΓΚΙΣ

Στο 81 ο Άρης ισοφαρίστηκε από κακή αμυντική λειτουργία. Ο Παλάσιος πάτησε περιοχή, γύρισε την μπάλα, ο Μούμο με πλασέ μέσα από την περιοχή σημάδεψε το δοκάρι και στην επαναφορά ο Ρεγκίς έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

ΤΟΝ… ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΣΕ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Στο 86 οι κιτρινόμαυροι απάντησαν στο γκολ του Αστέρα παίρνοντας και πάλι το προβάδισμα. O Μόντσου με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου, όμως ο διαιτητής σφύριξε για χέρι του Σαμόρα.

Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Μάντζιος): Κουέστα, Μάγιο (46′ Μοντόγια), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Φρίντεκ, Σιφουέντες, Μόντσου, Γκαρθία (74′ Νταρίντα), Ντιαντί, Σίστο (74′ Σαμόρα), Μορόν

ΑΣΤΕΡΑΣ (Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Γκαρθία, Ντελί, Καστάνιο, Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι, Μούμο, Μπαρτόλο, Ρεγκίς, Κατσάς Άνταμ

 

To Top