ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καρυπίδης και Μορόν ξεκίνησαν ουσιαστικές συζητήσεις σε καλό κλίμα, “ζεστός” να παραμείνει ο Ισπανός!

Καρυπίδης και Μορόν ξεκίνησαν ουσιαστικές συζητήσεις σε καλό κλίμα, “ζεστός” να παραμείνει ο Ισπανός!

Ο Άρης είναι ξεκάθαρο ότι θέλει να κρατήσει τον Λορέν Μορόν και από τη στιγμή που δεν υπάρχει πρόταση που να ικανοποιεί τα “θέλω” του συλλόγου, είναι αποφασισμένος να κρατήσει “ζεστό” τον Ισπανό φορ.

Στο πλαίσιο αυτό, Θόδωρος Καρυπίδης και Λορέν Μορόν είχαν επικοινωνία σήμερα και έβαλαν όλα τα δεδομένα στο τραπέζι προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Ο Καρυπίδης ξεκαθάρισε ότι οι προτάσεις που υπάρχουν μέχρι τώρα (όπως π.χ. αυτή από την Σαουδική Αραβία με 4 εκατ. ευρώ) δεν είναι ικανοποιητικές και σε καμία περίπτωση δεν καλύτπουν τις απαιτήσεις της.

Παράλληλα, επανέλαβε στον περσινό πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, ότι ο Άρης θέλει να του κάνει επέκταση και αναπροσαρμογή για συνολικά τρία χρόνια, δηλαδή το φετινό χρόνο που “τρέχει” συν άλλα δυο χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μορόν είδε με θετικό τρόπο τα όσα ειπώθηκαν και δείχνει “ζεστός” να παραμείνει στο Κλέανθης Βικελίδη, ομολογώντας αυτό που είχε πει και στις πρόσφατες δηλώσεις του στην “ΑS”, ότι νιώθει καλά στον Άρη και στη Θεσσαλονίκη.

Στο πλαίσιο της συζήτησης αυτής, ξεκαθαρίστηκαν επίσης από πλευράς Καρυπίδη τρία σημεία:

Α. Επιθυμία του είναι να παραμείνει ο Μορόν στον Άρη για το αγωνιστικό συμφέρον της ομάδας, άσχετα εάν θα μπορούσε η ΠΑΕ να επωφεληθεί οικονομικά με μια πώληση.

Β. Στόχος της ομάδας είναι να δημιουργηθεί ένα ρόστερ που θα πρωταγωνιστήσει.

Γ. Θέμα μεταγραφής του Μορόν θα τεθεί μόνο αν έρθει κάποια πολύ καλή πρόταση που να ικανοποιεί τον Άρη και φυσικά τον ίδιο τον παίκτη.

Στο τέλος της συζήτησης διαφάνηκαν οι καλές προθέσεις σε ένα επίπεδο ουσιαστικών συζητήσεων, με τον Μορόν να δείχνει ότι είναι “ζεστός” για να παραμείνει.

To Top