Πάρτι της νέας συμμαχίας με δώρο γκολ-οφσάιντ στον Ολυμπιακό και νίκη (2-1) επί της Athens Kallithea

Πάρτι της εξυγίανσης με δώρο γκολ-οφσάιντ στον Ολυμπιακό και νίκη (2-1) επί της Athens Kallithea. Mε την ολοκλήρωση της 2ης αγωνιστικής γίνεται ξεκάθαρα πράξη το μότο: “σφυρίξτε ό,τι θέλουμε”!

Το γκολ του Γιάρεμτσουκ που διαμόρφωσε το τελικό 2-1 ήταν οφσάιντ, οι γραμμές μπήκαν με… αριστοτεχνικό τρόπο και ο Ολυμπιακός γλύτωσε από το κάζο κόντρα στη νεοφώτιστη ομάδα.

Ο Ολυμπιακός ευτύχησε να προηγηθεί με την πρώτη τελική που δημιούργησε, στο 14ο λεπτό. Ήταν μια κάθετη πάσα του Ορτέγκα εκείνη που «ξεκλείδωσε» την άμυνα της Athens Kallithea, με τον Βέλντε να κάνει την κίνηση, να υποδέχεται την μπάλα, να συγκλίνει και να «εκτελεί» με άψογο πλασέ, για το 1-0!

Στο 60’ ο Μουτίνιο έκανε τη συρτή σέντρα και ο Ουλντρίκις το τακουνάκι, με την άμμυνα να διώχνει όπως-όπως σε κόρνερ, από την εκτέλεση του οποίου ήρθε η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους. Μετά από την εκτέλεση του Σοΐρι και αδράνεια της άμυνας, η μπάλα έφτασε στον Ουλντρίκις που από κοντά ισοφάρισε σε 1-1.

Τελικά, ο Ολυμπιακός βρήκε το δεύτερο γκολ στο 77’ με τη βοήθεια του VAR (Tσαγκαράκης), όταν μετά από σέντρα-σουτ του Στάμενιτς, η μπάλα κόντραρε στον Ελ Κααμπί και ο Μπαραγάν μπλόκαρε, ενώ ο Γιάρεμτσουκ βρέθηκε στην πορεία της μπάλας, στέλνοντας από κοντά την μπάλα στα δίχτυα. Αρχικά ο Ευαγγέλου ακύρωσε το γκολ για οφσάιντ του Ελ Κααμπί, αλλά με τη βοήθεια των VAR και των γραμμών έγινε η νύχτα… μέρα, με το 2-1 να μετρά!

Τα καλύτερα έρχονται…

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ολυμπιακός (Μεντιλίμπαρ, 4-2-3-1): Τζολάκης – Ροντινέι, Μπιανκόν (69’ Γκαρθία), Πιρόλα, Ορτέγκα – Ντόη, Έσε (50’ Στάμενιτς) – Μαρτίνς, Τσικίνιο (69’ Γιάρεμτσκουκ), Βέλντε (69’ Μασούρας) – Ελ Κααμπί

Athens Kallithea (Ντονάτι, 3-4-2-1): Μπαραγάν – Μεχίας (40’ Ντεμέτριους), Ισιμάτ Μιρέν, Πασαλίδης – Μανθάτης, Ματίγια, Μότοκ, Σοΐρι (75’ Χάνουσεκ) – Μερκάτι (46’ Μτιμπά), Μουτίνιο – Ουλντρίκις

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου
Α’ Βοηθός: Νικόλαος Τοροσιάδης
Β’ Βοηθός: Αργύριος Νταβέλας
4ος διαιτητής: Αλέξανδρος Τσακαλίδης
VAR: Πέτρος Τσαγκαράκης, Κωσταράς

To Top