ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Συναγερμός” για Λαζέφσκι, το χειρουργείο και η “επόμενη μέρα”

Ο Άρης δείχνει διατεθειμένος να περιμένει τον Νέιτ Λαζέφσκι, ο οποίος δεν μπορεί να προπονηθεί από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας με την υπόλοιπη ομάδα, εξαιτίας του προβλήματος στους κοιλιακούς-προσαγωγούς. Το έχουμε επισημάνει από την πρώτη στιγμή.

Ο Αμερικανός φόργουορντ υποβάλλεται καθημερινά σε φυσιοθεραπείες και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Έχει επιλέγει η συντηρητική αντιμετώπιση, αλλά πλέον τίθεται επί τάπητος η λύση της χειρουργικής επέμβασης.

Παραμένει, ωστόσο, άγνωστο πότε θα είναι σε θέση ο 25χρονος παίκτης να μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, καθώς ο συγκεκριμένος τραυματισμός χρειάζεται χρόνο για να ξεπεραστεί και κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα εμφανιστεί ξανά.

Εφόσον τελικά αυτό γίνει και μπει στο χειρουργείο, θα μείνει εκτός για ένα διάστημα περίπου δύο μηνών, ίσως και λιγότερο, με τον Έλληνα τεχνικό να είναι διατεθειμένος να τον περιμένει, μιας και πιστεύει στις δυνατότητες του.

Οπότε το κενό του Λαζέφσκι τουλάχιστον για έναν μήνα θα καλυφθεί εσωτερικά με τον Γκιουζέλη και τον Ρόμπερτς, ίσως και τον Μαντζιούκα σε ορισμένες περιπτώσεις στο «4».

 

To Top