ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Παράθυρο” αισιοδοξίας για Σίστο, ανεβάζει ρυθμούς ενόψει Πανσερραϊκού

Ο Πιόνε Σίστο είναι αυτή τη στιγμή το πρόβλημα που απασχολεί τον Άκη Μάντζιο, πέρα από τους τιμωρημένους Σουλεϊμάνοφ και Ζουλ (θα εκτίσει μια ακόμη αγωνιστική τιμωρίας), ενώ επιστρέφει ο Νταρίντα.

Ο Δανός μεσοεπιθετικός, που έχει ενοχλήσεις στην γάμπα, υποβλήθηκε σε εξετάσεις, μέσω των οποίων θα γίνει μία επανεκτίμηση της πορείας του τραυματισμού του κι αναλόγως θα αποφασιστεί το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες. Σε κάθε περίπτωση παραμένει αμφίβολος για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό.

Οι κιτρινόμαυροι επέστρεψαν στη δράση. Ο στόχος ξεκάθαρος: ο Άρης θέλει να πετύχει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και να συνεχίσει την πορεία του με μια επιτυχία, έχοντας στη συνέχεια τον χρόνο ως σύμμαχό του για την ενσωμάτωση όλων των νέων μεταγραφών.

Ο Σίστο, που ανέβασε ρυθμό, ακολούθησε μέρος του προγράμματος ανοίγοντας ένα “παράθυρό” αισιοδοξίας, ενώ ο Βλαντιμίρ Νταρίντα εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει στην αναμέτρηση του ερχόμενου Σαββάτου με τον Πανσερραϊκό στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών (24/08, 20:00).

Σε γενικές γραμμές οι κιτρινόμαυροι ανεβάζουν στροφές ενόψει του αγώνα του Σαββάτου.

To Top