Χωρίς Τζοβάρα ο Ατρόμητος κόντρα στον Άρη

Γνωστή έγινε η αποστολή του Ατρόμητου για το παιχνίδι της πρεμιέρας της Stoiximan Super League με τον Άρη στο Περιστέρι (18/08, 20:30).

Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Άρη στο Περιστέρι το απόγευμα της Κυριακής (18/08, 20:30) για την 1η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Οι Περιστεριώτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος και στη συνέχεια έγινε γνωστή η αποστολή της ομάδας, από την οποία έμεινε εκτός ο τραυματίας Τζοβάρας.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος αναφέρει:

«Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για το ματς της πρεμιέρας της Stoiximan Super League κόντρα στον Άρη στο Περιστέρι.Με τη σημερινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας μας στο Μαζαράκη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την αναμέτρηση κόντρα στον Άρη (18/8, 20:30) στο Περιστέρι για την 1η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Πάμπλο Γκαρσία, ανακοίνωσε την αποστολή που θα είναι διαθέσιμη για το ματς.

Την αποστολή αποτελούν οι:

Χουτεσιώτης, Κοσέλεφ, Αθανασίου, Σταυρόπουλος, Κίνι, Μπρόρσον, Τσακμάκης, Μανσούρ, Γκονθάλεθ, Μίχορλ, Μουντές, Καλοσκάμης, Ουεντραόγκο, Βρακάς, Καραμάνης, Ουάρντα, Φαν Βέερτ, Καρλίτος, Γιουμπιτάνα, Μπάκου.

To Top