Ο Ολυμπιακός πέρασε εύκολα (0-2) από τον Βόλο (video)

Παίζοντας με παίκτη παραπάνω για μία ολόκληρη ώρα λόγω αποβολής του Βιγιαφάνες, ο Ολυμπιακός έπαιξε… τόσο όσο στον Βόλο και πήρε μ’ επαγγελματικό τρόπο την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα (2-0).
Με το δεξί ξεκίνησε ο Ολυμπιακός τις επίσημες υποχρεώσεις του για τη σεζόν 2024-25, επικρατώντας 2-0 του Βόλου στο Πανθεσσαλικό μπροστά σε περίπου 10.000 οπαδούς του, στην πρεμιέρα της φετινής Super League. Οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν… τόσο όσο, ώστε να πάρουν το «τρίποντο», σκοράροντας νωρίς -στο 13′ με τον Ροντινέι- ενώ το γεγονός ότι ο Βόλος έμεινε με παίκτη λιγότερο από το 32′ λόγω της αποβολής του Βιγιαφάνες σίγουρα απλοποίησε το ματς, αφού στη συνέχεια δεν δυσκολεύθηκαν να το διαχειριστούν. Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ πρακτικά ουδέποτε απειλήθηκε σε όλο το 90λεπτο, ενώ στο 73′ βρήκε και το δεύτερο γκολ με τον Μασούρα, το οποίο κλείδωσε οριστικά τη νίκη. Δύο ασίστ ο Ζέλσον Μαρτίνς που ήταν ο κορυφαίος του αγώνα. Το ντεμπούτο τους για τους Πειραιώτες έκαναν Κωστούλας, Βέλντε, Πιρόλα, Γιάρεμτσουκ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Βόλος (Χοακίν Γκόμεθ / 3-5-2): Σιαμπάνης, Τσοκάνης (89′ Μίλετιτς), Κορέα, Καλογερόπουλος, Φεράρι, Μύγας, Γκλάβτσιτς, Κόμπα (65′ Μεντιέτα), Βιγιαφάνες, Ασενχούν (79′ Κόντε), Κόζτα (65′ Άλτμαν).
Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ / 4-2-3-1): Τζολάκης, Ορτέγκα, Πιρόλα, Μπιανκόν (57′ Στάμενιτς), Ροντινέι, Έσε, Ντόη, Βέλντε (71′ Μασούρας), Τσικίνιο (81′ Γιάρεμτσουκ), Μαρτίνς, Κωστούλας (46′ Ελ Κααμπί).

 

To Top