ΜΠΑΣΚΕΤ

Αυτός είναι ο Ρόμπερτς που ανακοινώνει άμεσα ο Άρης!

Ο Άρης αναμένεται να ανακοινώσει στη διάρκεια της ημέρας την απόκτηση του Τζος Ρόμπερτς, με τον οποίο έχει συμφωνήσει, όπως έγινε γνωστό χθες (16/08) από την ΚΑΕ. Πρόκειται για μία από τις δύο κινήσεις, που απομένουν για τη συμπλήρωση του ρόστερ.

Ο 25χρονος Αμερικανός, με ύψος 2,05 μ. θα αγωνιστεί κι αυτός (όπως και οι Νόλεϊ, Μάιλς και Χοτζ) για πρώτη φορά στην Ευρώπη, όμως έχει παίξει σε επαγγελματικό επίπεδο την περυσινή σεζόν στα πρωταθλήματα της Νέα Ζηλανδίας και της Αυστραλίας.

Είναι παίκτης, που διακρίνεται για το παιχνίδι του πάνω από τη στεφάνη, σκοράροντας ως επί το πλείστον με καρφώματα και μετά από επιθετικό ριμπάουντ. Δεν είναι ο τύπος του σέντερ, ο οποίος είτε δημιουργεί για τον εαυτό του είτε σουτάρει από μέση και μακρινή απόσταση.

Επίσης, δυνατό στοιχείο του παιχνιδιού του είναι η άμυνα, έχοντας έφεση στα κοψίματα. Οι κιτρινόμαυροι προσθέτουν στο ρόστερ τους έναν ψηλό με αθλητικότητα και με στοιχεία, που δεν διαθέτει κάποιος άλλος παίκτης από το υπάρχον ρόστερ και ο Γιάννης Καστρίτης ευελπιστεί ότι θα προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στη front line.

To Top