ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εκπρόσωπος Φρίντεκ: “Η προσφορά του Άρη ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες μας. Χτίζουν δυνατή ομάδα”

Ο Μάρτιν Φρίντεκ είναι από τα πρόσωπα των τελευταίων ημερών στον Άρη έχοντας πλέον υπογράψει συμβόλαιο δύο ετών με τους Κιτρινόμαυρους, ενώ πλέον μπήκε στην καθημερινότητα της ομάδας.

Ο Τσέχος αριστερός μπακ, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα livesport.cz αναφέρθηκε στις εξελίξεις των τελευταίων ημερών.

“Μιλήσαμε με ελβετικούς συλλόγους, αλλά δεν καταλήξαμε σε συμφωνία. Και ήθελα ακόμα να δοκιμάσω σε μια νέα ομάδα στο εξωτερικό”, παραδέχτηκε αρχικά και πρόσθεσε: “Δεν έχω το μυαλό μου να επιστρέψω στην Τσεχία, αλλά φυσικά θα δούμε πώς θα πάει. στο μέλλον”.

Συνεχίζοντας πρόσθεσε:

“Ανυπομονώ για μια νέα χώρα, μια νέα κουλτούρα, ελπίζω να μου ταιριάζει. Τόσο σε επίπεδο ζωής όσο και σε ποδόσφαιρο. Τα παιδιά (σ.σ. Μπράμπετς, Νταρίντα) επαίνεσαν αρκετά τον σύλλογο, οπότε αυτό ήταν το καθοριστικός παράγοντας”.

Δηλώσεις έκανε και ο μάνατζερ του Φρίντεκ, Μάρτιν Κόλαρ:

“Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, συζητήσαμε το ενδεχόμενο να συνεχίσουμε στην Ελβετία, αλλά η προσφορά του Άρη ανταποκρίθηκε σε όλες τις προσδοκίες που είχαμε μαζί με τον Μάρτιν. Ο Άρης ήθελε έναν έμπειρο παίκτη που θα μπορούσε να προσφέρει άμεση ποιότητα και πλούσια εμπειρία. Στη Θεσσαλονίκη, χτίζουν μια δυνατή ομάδα που έχει φιλοδοξίες και ο Μάρτιν είναι σημαντικό μέρος αυτού του έργου”.

To Top