Επιστροφή στη δράση για Τεντόγλου, Καραλή, Στεφανίδη και Τζένγκο

Ακόμα και μετά την ολοκλήρωση των Ολυμπιακών Αγώνων, τα κορυφαία ονόματα του ελληνικού στίβου δεν επιβραδύνουν τον ρυθμό τους.

Ο Μίλτος Τεντόγλου και ο Εμμανουήλ Καραλής επέστρεψαν άμεσα στις προπονήσεις και έχουν ένα φορτωμένο πρόγραμμα αγώνων για τις επόμενες εβδομάδες.

Ο «χάλκινος» Ολυμπιονίκης του επί κοντώ θα αγωνιστεί αρχικά στη Λοζάνη στις 22 Αυγούστου και στη συνέχεια στη Σιλεσία στις 25 Αυγούστου. Υπάρχει επίσης ενδεχόμενο συμμετοχής του και στο Ζάγκρεμπ στις 8 Σεπτεμβρίου.

Από την άλλη πλευρά, ο δις «χρυσός» Ολυμπιονίκης του μήκους, Τεντόγλου, μετά τη Λοζάνη, θα ταξιδέψει στη Ζυρίχη για τον αντίστοιχο αγώνα στις 5 Σεπτεμβρίου. Τόσο ο Τεντόγλου όσο και ο Καραλής θα κλείσουν τη σεζόν τους στις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχουν στον τελικό του Diamond League στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου.

Στο εξωτερικό θα ταξιδέψουν και οι πρωταθλήτριες του ακοντισμού και του επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη και Ελίνα Τζένγκο αντίστοιχα. Η Στεφανίδη θα αγωνιστεί στις 16 Αυγούστου στο μίτινγκ ρίψεων στην πόλη Τουμ της Γερμανίας, ενώ η Τζένγκο θα συμμετάσχει σε αγώνα στην πόλη Γιόγκριμ την επόμενη μέρα (17/8).

To Top