ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

AS: “Ο Σίλβα κλείνει τις επόμενες ώρες στον Άρη!”

Ο Άρης ανακοίνωσε χθες την απόκτηση του  Μάρτιν Φρίντεκ, αλλά η ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας δεν σταματάει στον Τσέχο.

Ρεπορτάζ της μαδριλένικης εφημερίδας “AS” δεν αναφέρεται μόνο στο ενδιαφέρον των κιτρινόμαυρων για τον Αργεντινό, αλλά κάνει λόγο για συμφωνία η οποία αναμένεται να οριστικοποιηθεί μέσα στα επόμενα 24ωρα!

“O Σίλβα δεν είχε μέχρι στιγμής άλλες προτάσεις από την Ισπανόα, όπου ήθελε να μείνει, και αυτό τον οδήγησε να αποδεχθεί εκείνη του Άρη! Η Ελλάδα θα είναι ο επόμενος προορισμός του και η μεταγραφή του θα ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ώρες”, αναφέρει συγκεκριμένα το ρεπορτάζ.

Η είδηση αυτή της AS έρχεται να προστεθεί στις πληροφορίες των τελευταίων ημερών, που αναφέρουν ότι ο Άρης έχει ζητήσει τον ιατρικό φάκελο του ποδοσφαιριστή. Εφόσον επιβεβαιωθούν όλα αυτά τα δεδομένα, τότε είναι πολύ πιθανό ο 30χρονος αμυντικός να μπει στο αεροπλάνο για να έρθει στη Θεσσαλονίκη.

Οι κιτρινόμαυροι θέλουν να τελειώσουν άμεσα τη συγκεκριμένη υπόθεση του αριστερού μπακ, ώστε να πάρει οριστική μορφή η αμυντική γραμμή της ομάδας, μετά και τη συμφωνία με τον Φαμπιάνο.

To Top