ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανατροπή! Συμφωνία του Άρη με Φαμπιάνο για τρία χρόνια! (photo)

Ανατροπή! Συμφωνία του Άρη με Φαμπιάνο για τρία χρόνια! Θεαματική αλλαγή των δεδομένων σε ότι αφορά ένα από τα… μεταγραφικά σίριαλ του καλοκαιριού! Συγκεκριμένα ο Φαμπιάνο συμφώνησε και θα συνεχίσει με τη φανέλα του Άρη για τα επόμενα τρία χρόνια στο Κλεάνθης Βικελίδης!

Ο Άρης έπαιξε με επιτυχία το παιχνίδι της υπομονής, ανέβασε την προσφορά του δυο φορές και κινήθηκε για την απόκτηση άλλου στόπερ, από τη στιγμή που δεν είχε απαντήσει ο Βραζιλιάνος, μια και ο τελευταίος έψαχνε ένα καλό συμβόλαιο από το εξωτερικό. To γεγονός ότι η αναζήτηση στην αγορά της Σαουδικής Αραβίας δεν είχε αποτέλεσμα, άνοιξε τον δρόμο πάλι για τον Άρη.

Τελικά, μετά το ταξίδι του Θόδωρου Καρυπίδη στη Θεσσαλονίκη, έγινε μια νέα συνάντηση παρουσία του Ντάρσι Ντόλτσε Νέτο κι επήλθε η οριστική συμφωνία για τρία χρόνια!

Αυτό που απομένει είναι ο Φαμπιάνο να περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και να τεθεί από αύριο στη διάθεση του Άκη Μάντζιου, με τον Άρη να κλείνει την τετράδα των στόπερ που παραμένει ίδια με την περσινή χρονιά.

Mάλιστα, ο Καρυπίδης ανέβασε σχετικό στόρι στο instagram μετά το αίσιο τέλος της υπόθεσης.

To Top