ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Εντείνουν στον Άρη τις προσπάθειες για την απόκτηση του σέντερ

Ο Άρης, όπως όλα δείχνουν θα αναχωρήσει την ερχόμενη Τετάρτη (14/08) για το Καρπενήσι, χωρίς τον σέντερ που προορίζεται να έχει θέση βασικού στην ομάδα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι μέχρι τώρα προσπάθειες του Γιάννη Καστρίτη και των διοικούντων της ΚΑΕ δεν έχουν αποφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα, δίχως αυτό να σημαίνει ότι είναι δική τους ευθύνη.

Οι κιτρινόμαυροι έχουν καταθέσει προτάσεις σε αρκετούς παίκτες, αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν σε συμφωνία με κάποιον εξ αυτών, κυρίως λόγω των οικονομικών απαιτήσεών τους.

Ο Γιάννης Καστρίτης τονίζει συνεχώς ότι δεν θα αποκτηθεί παίκτης, απλά για να προστεθεί ένας ακόμη στο ρόστερ της ομάδας.

Θα πρέπει αυτός που θα επιλέγει και θα θέλει να έρθει στον Άρη να είναι κάποιος, που θα μπορεί να δώσει αυτά, που περιμένει απ’ αυτόν ο προπονητής και να ταιριάζει και στο αγωνιστικό στυλ της ομάδας.

Οι κιτρινόμαυροι εντείνουν τις επαφές τα τελευταία εικοσιτετράωρα, προκειμένου να συμφωνήσουν με σέντερ και να ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες για την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη.

To Top