ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

To κορυφαίο Sports Illustrated για τον Άρη και τον Χοτζ! (photo)

Η απόφαση του Ντιμόι Χοτζ να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη για λογαριασμό του Άρη έγινε θέμα στην ηλεκτρονική έκδοση του Sports Illustrated, ενός εκ των πιο γνωστών και μεγαλύτερων περιοδικών αθλητικού περιεχομένου στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο τίτλος του σχετικού ρεπορτάζ είναι “ο νεαρός γκαρντ των Μπλέιζερς υπέγραψε συμβόλαιο στην Ελλάδα, όπου θα συνεχίσει την καριέρα του”.

Ο συντάκτης του κειμένου αναφέρεται στην παρουσία του 25χρονου γκαρντ στην θυγατρική ομάδα του Πόρτλαντ, τους Rip City και παραθέτει λεπτομέρειες από το βιογραφικό του, όπου ξεχωρίζει η θητεία του την περυσινή σεζόν στο ΝΒΑ, με τη φανέλα των Λέικερς.

Σημειώνει το γεγονός ότι έγινε ο πρώτος παίκτης από τις Βρετανικές Παρθένους Νήσους, που αγωνίστηκε στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, ενώ επισημαίνει ότι κέρδισε λιγότερα από 250.000 δολάρια από το συμβόλαιο με την ομάδα του Λος Άντζελες. Το ίδιο ποσό, όπως τονίζεται, πήρε για την κατάκτηση του In-season tournament από τους Λιμνανθρώπους.

Καταλήγοντας ο συντάκτης υποστηρίζει ότι ο Χοτζ είναι μόνο 25 ετών κι έχει αρκετά χρόνια μπροστά του για να επιστρέψει στο ΝΒΑ.

To Top