Αντσελότι: «Ο ερχομός του Μπαπέ στη Ρεάλ δεν θα αλλάξει τον ρόλο του Μπέλινγκχαμ»

Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη Ρεάλ Μαδρίτης στην πρώτη του σεζόν, σκοράροντας 23 γκολ σε 42 παιχνίδια. Ο Γάλλος επιθετικός Κιλιάν Μπαπέ που εντάχθηκε στους Μαδριλένους αυτό το καλοκαίρι με ελεύθερη μεταγραφή από την Παρί Σεν Ζερμέν φιλοδοξεί επίσης να πρωταγωνιστήσει για τη νέα του ομάδα.

Ο προπονητής της Ρεάλ, Κάρλο Αντσελότι, έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι ο Μπέλινγκχαμ δεν θα χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα, μετά την άφιξη του Γάλλου σταρ. «Τίποτα δεν αλλάζει γι’ αυτόν. Τίποτα δεν αλλάζει. Την πρώτη σεζόν, εξέπληξε πολλούς, γιατί έδειξε φανταστική ποιότητα, ένας πραγματικά ώριμος τύπος. Η επόμενη σεζόν δεν θα είναι διαφορετική. Θα είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχουμε, υποστηρίζοντας πολύ την ομάδα με την ποιότητά του».

Ο Ιταλός τεχνικός υποστήριξε επίσης τον Μπέλινγκχαμ, μετά την κριτική για τις εμφανίσεις του στο Euro 2024, όπου η Αγγλία έφτασε στον τελικό. «Αυτό είναι μια άποψη, αλλά ο Μπέλινγκχαμ έπαιξε πολύ καλά στο Euro. Η Αγγλία έπαιξε πολύ καλά, έφτασε στον τελικό και ήταν κοντά στη νίκη. Οι πιο σημαντικοί παίκτες έχουν συνηθίσει να παίζουν κάθε τρεις μέρες, το διαχειρίζονται πολύ καλά και φτάνουν στο τέλος της σεζόν χωρίς προβλήματα».

Ο Αντσελότι προέτρεψε επίσης τους ιδιοκτήτες της… Τσέλσι να είναι πιο υπομονετικοί με τους προπονητές, έχοντας απολύσει τους Τόμας Τούχελ, Γκρέιαμ Πότερ και Μαουρίσιο Ποτσετίνο μετά την αλλαγή ιδιοκτησίας. Ο πρώην προπονητής των Μπλε θα αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη του Έντσο Μαρέσκα, καθώς οι δύο σύλλογοι ολοκληρώνουν τις περιοδείες τους στις ΗΠΑ στο γήπεδο Bank of America στη Σάρλοτ την Τρίτη (06/08).

«Επένδυσαν πολλά. Έχουν μια καλή ομάδα, καλούς παίκτες, νέους. Έχουν έναν νέο προπονητή. Πρέπει να κάνουν λίγη υπομονή, οι ιδιοκτήτες, για να πάρουν εμπειρίες, για να αναπτυχθούν. Αλλά οι υπογραφές που έχουν [κάνει] είναι πολύ καλές».

To Top