ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Θρίλερ με Μόντσου: οι ξαφνικές απαιτήσεις της Βαγιαδολίδ, η επιμονή του παίκτη και η υπέρβαση του Άρη

Σε θρίλερ εξελίχθηκαν οι διαπραγματεύσεις για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μόντσου, φτάνοντας σε σημείο να κινδυνεύει να τιναχθεί στον αέρα η συμφωνία!

Κι αυτό γιατί την τελευταία στιγμή η Βαγιαδολιδ ανέβασε ξαφνικά τις απαιτήσεις της, πλέον των 3.6 εκατ. ευρώ της αρχικής προφορικής συμφωνίας, βάζοντας στο τραπέζι περισσότερα μπόνους και άλλους όρους, με αποτέλεσμα να υπάρχει ο κίνδυνος να ναυαγήσουν οι διαπραγματεύσεις.

Αυτός είναι ο λόγος που ο 24χρονος μέσος άργησε να έρθει κατά μία μέρα, ενώ η σύζυγός του και οι γονείς τους είχαν έρθει στη Θεσσαλονίκη νωρίτερα.

Τελικά, οι άνθρωποι του Άρη ήταν σε ανοιχτή γραμμή με τον Θόδωρο Καρυπίδη – ο οποίος βρίσκεται στην Αμερική – έκαναν την υπέρβαση, ανεβάζοντας την τελική προσφορά στα 4,6 εκατ. ευρώ, για συμβόλαιο πέντε χρόνων.

Πρέπει να σημειωθεί εδώ, ότι σε αυτό το διαπραγματευτικό… θρίλερ μέτρησε πολύ η στάση του Μόντσου, ο οποίος όπως και πριν μερικές μέρες ξεκαθάρισε τα “θέλω” του στους ανθρώπους της Βαγιαδολίδ, έτσι και τώρα ήταν καταλυτικός στο να βρεθεί η “χρυσή τομή”.

Με αυτά τα οικονομικά δεδομένα, συν τα χρήματα που θα πάρει ο ποδοσφαιριστής, το συνολικό κόστος θα φτάσει για τα πέντε χρόνια στα 10 εκατ. ευρώ, καταγράφοντας την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου.

 

To Top