Σκαριόλο: «Κάναμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας τα τελευταία χρόνια»

Από τις καλύτερες εμφανίσεις της εδώ και πολλά χρόνια έκανε η Ισπανία απέναντι στην Ελλάδα, όπως δήλωσε μετά τη σημαντική νίκη που πήρε η ομάδα του ο Σέρτζιο Σκαριόλο.

«Κάναμε σπουδαίο παιχνίδι, ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας τα τελευταία χρόνια. Είχαμε σταθερότητα στην άμυνα, ελέγξαμε τα ριμπάουντ και αυτό ήταν το κλειδί. Αντιμετωπίσαμε μια σπουδαία ομάδα, ίσως σε ατομικό επίπεδο με περισσότερες λύσεις από μας, καθώς η Ελλάδα έχει πολλούς παίκτες κορυφαίου επιπέδου και έναν σπουδαίο όπως ο Αντετοκούνμπο. Στο τέλος βάλαμε την καρδιά και την ψυχή μας, ήμασταν εύστοχοι και σε κάποια καθοριστικά σημεία και πιστεύω πως κερδίσαμε δίκαια έχοντας το προβάδισμα σχεδόν σε όλη το ματς. Κάναμε ένα πολύ καλό δεύτερο δεκάλεπτο, με σωστές αποφάσεις, αλλά η Ελλάδα δεν τα παράτησε. Θέλαμε να περιορίσουμε τον Γιάννη, καθώς είναι αδύνατο να τον εξουδετερώσεις», ανέφερε.

Όσο για την κατάσταση του Ρούντι Φερνάντεθ είπε: «Ο Ρούντι έχει ένα χτύπημα στον αυχένα, ελπίζουμε να είναι εντάξει. Αυτός και ο Γιουλ είναι μεγάλοι ηγέτες, έχουν παίξει πολλά τέτοια παιχνίδια και είναι πάντα εδώ. Βοήθησαν πολύ τους υπόλοιπους παίκτες για το πώς πρέπει να προσεγγίζουν τέτοια παιχνίδια».

To Top