Φιλική ήττα για… διορθώσεις για τη Λαμία

Την ήττα από την Γκρόνιγκεν γνώρισε επί ολλανδικού εδάφους η Λαμία με σκορ 4-1.

Οι κυανόλευκοι για ακόμη ένα παιχνίδι έδειξαν με την απόδοσή τους απέχουν πολύ από αυτό που θέλει να παρουσιάσει ο νέος προπονητής. Και μπορεί το σκορ στα φιλικά να μην λέει απολύτως τίποτα μιας και η ουσία είναι στο να βγαίνουν στο χορτάρι αυτά που δουλεύονται στις προπονήσεις, ωστόσο τα πολλά λάθη ανασταλτικά δεδομένα προβληματίζουν το τεχνικό επιτελείο καθιστώντας ίσως επιβεβλημένη την απόκτηση ακόμη ενός στόπερ!

Το πρώτο ημίχρονο αποτέλεσε… παράσταση για έναν ρόλο, με τους Ολλανδούς να κυριαρχούν και να πετυχαίνουν όλα τους τα γκολ. Συγκεκριμένα, ο Χόβε έκανε το 1-0 μόλις στο 2’, ενώ ο Σρέντερς σκόραρε στο 15’ και στο 28’, με τον Μπακουνά να ευστοχεί σε πέναλτι, στο 39ο λεπτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Σατσιάς άλλαξε όλη την ενδεκάδα της ομάδας της Φθιώτιδας. Κίνηση που απέδωσε, καθώς η Λαμία είχε καλύτερη εικόνα, δοκάρι με τον Αθανασακόπουλο στο 47’ ενώ μείωσε το σκορ με γκολ του Φουρτάδο στο 51ο λεπτό.

Αγωνιστικά ο Μαρίνος Σατσιάς παρέταξε την ομάδα με τους Raton, Τερεζίου, Andrade, Γυφτομήτρο, Κορνέζο, Ντεντάκη, Nunez, Mekic, Lake, Σιμόνι και Τσιάκας προτιμώντας και στο 2ο φιλικό ένα σύστημα 3-5-2.

Στο δεύτερο μέρος ο Μαρίνος Σατσιάς προχώρησε σε αλλαγές περνώντας στον αγωνιστικό χώρο τους Αθανασακόπουλος, Γιαννούτσος, Βλαχομήτρο, Furtado αντί των Ντεντάκη, Nunez, Σιμόνι και Τσιάκας. Με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο οι Σουρδής, Σαραμαντάς, Νικολόπουλος, Καψάλης, Μαργαρίτης, Δοϊρανλής στη θέση των Raton, Τερεζίου, Andrade, Κορνέζος, Mekic, Lake.

To Top