Ο Νόρις πήρε την pole position στην Ουγγαρία, η McLaren έκανε το 1-2

Ο Λάντο Νόρις με έναν σπουδαίο γύρο και με τη βοήθεια του Τσουνόντα πήρε την 3η pole της καριέρας του. 1-2 η McLaren με τον Πιάστρι, 3ος ο Φερστάπεν στην Ουγγαρία.

Ο Βρετανός πιλότος της McLaren έχει στα χέρια του ένα μονοθέσιο που μπορεί να βάλει δύσκολα στον Μαξ Φερστάπεν και στο Hungaroring το απέδειξε ξανά.

Ο Λάντο με εκκωφαντικό γύρο έγραψε τον πρώτο χρόνο για την 3η του pole στην καριέρα του, με τον Όσκαρ Πιάστρι να ακολουθεί το παράδειγμα του team mate του και να πετά τρίτο τον Φερστάπεν.

Έτσι η McLaren για ακόμα μία φορά έδειξε πως ήρθε για να μείνει στις πρώτες θέσεις και με λίγη σταθερότητα τις Κυριακές να «κλέψει» κάποιες νίκες από τον παγκόσμιο πρωταθλητή.

Βέβαια για να έρθει αυτή η pole έβαλε και το… χεράκι του ο Γιούκι Τσουνόντα που σμπαράλιασε την RB του και κανείς δεν μπόρεσε να κάνει γύρο στο τέλος του Q3.

Η τελική δεκάδα είδε τον Χάμιλτον ανάμεσα στις δύο Ferrari των Σάινθ – Λεκλέρκ και τους Αλόνσο, Στρολ, Ρικιάρντο, Τσουνόντα να φτιάχνουν το γκριντ για αύριο.

Βέβαια από την δεκάδα είχαμε μία μεγάλη έκπληξη καθώς έλειπε ο Τζορτζ Ράσελ με την δεύτερη Mercedes που έχει ένα κακό διήμερο έως τώρα, αλλά και ο απογοητευτικός Πέρες της Red Bull που είχε μία πιο έντονη… αγάπη για τις μπαριέρες στην Ουγγαρία.

Έτσι πάμε στον αγώνα της Κυριακής με 1-2 McLaren που θα προσπαθήσουν να κρατήσουν πίσω τους τον παγκόσμιο πρωταθλητή.

To Top