ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι μέρες κυλούν, ο κόσμος του Άρη παραμένει σε αναμονή του… restart

Οι μέρες κυλούν, βαδίζουμε πλέον στις 40+ μέρες μετά τον χαμένο τελικό του κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στον Βόλο, αλλά και στην… πορεία της συνέντευξης του Θόδωρου Καρυπίδη σε ηλεκτρονική εφημερίδα. Ο κόσμος του Άρη όμως, παραμένει σε αναμονή του… restart , όπως υποσχέθηκε ο ίδιος ο Καρυπίδης (scripta manent).

Ο Άρης βιώνει το πιο δύσκολο καλοκαίρι των τελευταίων επτά χρόνων στη μεγάλη κατηγορία και σίγουρα το πιο δύσκολο και ασφυκτικό καλοκαίρι της θητείας του Καρυπίδη, μετά από εκείνη την εμπειρία της μη ανόδου στη Super League λόγω της… “Μπαρτσελόνα” (σ.σ. Λαμία).

Η ανησυχία δεδομένη, όπως και η αναμονή για πράξεις που θα καταγράψουν αντανακλαστικά, μέσα σε ένα τοπίο της Λίγκας στο οποίο τα πράγματα “φωνάζουν” μετά την επανασύσταση της “Φιλικής Εταιρίας” του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Αγωνιστικά λοιπόν, η ομάδα θέλει ποιοτικές προσθήκες, έχοντας προηγουμένως κρατήσει βέβαια έναν κορμό, στον οποίο θα μπορεί να “χτίσει” πάνω του. Ο Άκης Μάντζιος ζήτησε ποιοτικές μεταγραφές και ενίσχυση. Τα αυτονόητα.

Δεν το συζητάμε καν, εάν πρέπει να στελεχωθεί ή όχι η ΠΑΕ, εάν πρέπει να οργανωθεί. Αυτό είναι τόσο ορατό που δεν χωράει από εμάς ούτε λέξη παραπάνω. Τα αυτονόητα επίσης.

Ο χρόνος κυλάει, ο κόσμος περιμένει κινήσεις κι αναμένει. Πάντα βέβαια υπάρχει η … αγωνία για το αν επαναλάβει τα ίδια λάθη ο Καρυπίδης (είπε και πρόσφατα ότι έμαθε από αυτά και δεν θα τα ξανακάνει…)

Αν τα κάνει, τότε θα είναι απλά στη διαδικασία να… κυνηγάει την ουρά του, βυθιζόμενος ακόμη περισσότερο σε μια πρωτοφανή εσωστρέφεια, η οποία “τρέφεται” από την αδράνεια, αλλά αντίστοιχα μπορεί να… εξαφανιστεί από συγκεκριμένες ενέργειες και πράξεις.

Εν αναμονή των εξελίξεων. Και των πράξεων…

To Top