Εμμανουηλίδου και πάλι πρώτη στο 100άρι, νίκη για τον Παναγιωτόπουλο (video)

Το νέο αίμα πήρε τη σκυτάλη στα σπριντ μιας και οι νεαροί Πολυνίκη Εμμανουηλίδου και Νίκος Παναγιωτόπουλος αναδείχθηκαν Πανελληνιονίκες στα 100μ γυναικών και ανδρών, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου που διεξάγεται στο Πανθεσσαλικό στάδιο στον Βόλο.

Η Εμμανουηλίδου τερμάτισε σε 11.40 για να διατηρήσει τον τίτλο της στο αγώνισμα και να επιβεβαιώσει πως βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα και φέτος ενώ με αυτή τη νίκη παίρνει και πολύτιμους βαθμούς για το ολυμπιακό ράνκινγκ, από το οποίο αναμένεται να πάρει την Ολυμπιακή πρόκριση για τους ερχόμενους Αγώνες στο Παρίσι. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε η Δήμητρα Τσουκαλά με χρόνο 11.56 ενώ η Άρτεμις Αναστασίου ήταν τρίτη με 11.65.

Στα 100μ των ανδρών, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος πήρε την πρώτη του πανελλήνια νίκη με χρόνο 10.45 ενώ τον ακολούθησε ο Σωτήρης Γκαραγκάνης και παρέα μας «έδειξαν» πως το νέο αίμα έχει πάρει τη σκυτάλη στα σπριντ. Βέβαια, ο πάντα σταθερός και μόνιμα στο βάθρο Γιάννης Νυφαντόπουλος, τερμάτισε τρίτος με χρόνο 10.56.

Παράλληλα, στα 400άρια, η Λαβντιγέ Ζυλάλι πήρε τη νίκη με νέο ατομικό ρεκόρ 53.87 ενώ με ατομικά ρεκόρ 53.96 και 54.02 οι Λάουρα Ζενέγια και Αναστασία Ράπτη τερμάτισαν στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.
Η Κρίστυ Αναγνωστοπούλου ήταν η αδιαμφισβήτητη κυρίαρχη στη δισκοβολία με καλύτερη βολή στα 55.62, επίδοση που ήρθε στην τέταρτη προσπάθειά της. Η πρωταθλήτρια του ΓΣ Ηλιούπολης, που επανήλθε φέτος ύστερα από την γέννηση του πρώτου παιδιού της, είχε ένα καλό σερί βολών με 53.29, 54.18, 54.07, 55.62 και άκυρες τις δύο τελευταίες προσπάθειες.

“Ήμουν πάρα πολύ καλά, περίμενα κάτι καλύτερο, αλλά δεν βγήκε. Ωστόσο χαίρομαι που επέστρεψα με μία ακόμα νίκη σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα”, είπε η νικήτρια.

Δεύτερη, με νέο ατομικό ρεκόρ 51.46 ήταν η 21χρονη Ιωάννα Αραμπατζή (ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης) και τρίτη η 20χρονη Μαρία Αλεξέεβα (ΑΣ Άρης Θεσσαλονίκης) με 48.52.

 

To Top