ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Άρης θα “ψωνίσει” ξένους από το πιο πάνω ράφι

Ο Άρης έχει βάλει μπρος τον σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν, που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και με γρήγορες και συντονισμένες κινήσεις στελεχώνει το ρόστερ του, ώστε να εμφανιστεί πιο δυνατός και έτοιμος να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις.

Η πρόθεση των διοικούντων της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ, σε συνεργασία πάντα με τον Γιάννη Καστρίτη είναι να αποκτηθούν ξένοι παίκτες από το πιο πάνω ράφι, που θα ενισχύσουν σημαντικά την ομάδα και θα την βοηθήσουν να πετύχει τους στόχους της σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο προπονητής του Άρη άλλωστε είναι… μανούλα στο να βρίσκει εξαιρετικές περιπτώσεις παικτών και να τους βελτιώνει, με αποτέλεσμα πολλοί απ’ αυτούς να ανεβάζουν κατακόρυφα τις μετοχές τους στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ο 42χρονος τεχνικός “τσεκάρει” παίκτες με εμπειρία και προϋπηρεσία σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, που δεν θα χρειαστούν χρόνο προσαρμογής.

Παράλληλα βέβαια, εξετάζει παίκτες από την άλλη άκρη του Ατλαντικού με θητεία στη G-League και παράλληλα ρίχνει ματιές και στην μεγάλη δεξαμενή αυτών, που αποφοιτούν από τα κολέγια, ώστε να έχει μια όσο το δυνατόν πιο πλήρη εικόνα της αγοράς.

To Top