Συνεχίζει ο Τσαλδάρης στο τεχνικό τιμ του Πανιωνίου

Στο πλευρό του Άρη Λυκογιάννη ως άμεσος συνεργάτης του θα παραμείνει και τη νέα σεζόν, που θα βρει τον Πανιώνιο ξανά στην Stoiximan Basket League, ο Δημήτρης Τσαλδάρης. Ο 43χρονος προπονητής και άλλοτε παίκτης του Άρη, που έχει δουλέψει και στον Ολυμπιακό, εντάχθηκε μεσούσης της περιόδου στους Νεοσμυρνιώτες και συνέβαλε στην άνοδο από την Elite League Ερρίκος Ντυνάν.

Η ανακοίνωση:

“Η ΚΑΕ Πανιώνιος ανακοινώνει ότι την επέκταση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Τσαλδάρη που παραμένει μέλος του τεχνικού επιτελείου της ομάδας.

Η παραμονή του κόουτς Τσαλδάρη στο πλευρό του Άρη Λυκογιάννη και στην Basket League ήταν κοινή επιθυμία. Ευχόμαστε να έχουμε μια παραγωγική χρονιά στην απαιτητική σεζόν που μας περιμένει στο επαγγελματικό πρωτάθλημα.

Ο Δημήτρης Τσαλδάρης, μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Πανιώνιο, δήλωσε τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω με τον Πανιώνιο στη Basket League. Έχει πολύ μεγάλη σημασία ότι έχει σχηματιστεί ένα δεμένο γκρουπ ανθρώπων με όραμα, στόχους και φιλοδοξία και είναι χαρά και τιμή μου να αποτελώ μέλος τόσο αυτού του γκρουπ όσο και του συλλόγου του Πανιωνίου”.

To Top