ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το νέο σκηνικό στην ΕΠΟ και η ανάγκη εγρήγορσης του Άρη απέναντι στο “σύστημα”

Είναι γεγονός ότι ο Άρης διαιτητικά κατακρεουργήθηκε από το… διαιτητικό “φρούτο” που λέγεται Φραπάρ στον τελικό της ντροπής, στον τελικό παρωδία…

Όπως είχαμε σημειώσει και τότε ο Άρης αποδείχθηκε αδύναμος κρίκος για μια ακόμη φορά απέναντι στο κατεστημένο και το “σύστημα”. Δεν είναι η πρώτη φορά (προφανώς ούτε και η τελευταία) που οι κιτρινόμαυροι πέφτουν θύματα των κέντρων των αποφάσεων, όμως κι αυτό σε κάθε περίπτωση είναι ένα έλλειμμα που τον χρεώνονται.

Στο Πανθεσσαλικό αποδείχθηκε ότι για να πας ένα βήμα πιο πάνω, οφείλεις να είσαι ισχυρός σε όλα τα επίπεδα και κυρίως να αποφεύγεις τέτοιου είδους καταστάσεις που σου κόβουν τον δρόμο.

Η ψαλίδα άνοιξε ακόμη περισσότερο. Το “σύστημα” έκανε στον τελικό επίδειξη ισχύος…

Τις τελευταίες μέρες το σκηνικό ξεκαθαρίζει σε ότι αφορά την ΕΠΟ. Ειδικά από χθες είναι φανερό και… τυπικά ότι η Ομοσπονδία περνάει σε ημέρες προεδρίας Μάκη Γκαγκάτση. Ένα νέο σκηνικό που επιτάσσει την ανάγκη εγρήγορσης απέναντι στο “σύστημα” και τις συμμαχίες.

Οι εικόνες νωπές: Γκαγκάτσης και Μπέος (ίσως ο νέος πρόεδρος της Super League) να βρίσκονται στο πλευρό του Ολυμπιακού δια γυμνού οφθαλμού.

Ο Άρης οφείλει να είναι έτοιμος και σε επαγρύπνηση, για να μην χάσει το… τρένο των εξελίεξων.

To Top