Πανικός στη Φλωρεντία: Πάνω από 20.000 οπαδοί θα βρεθούν στο Αρτέμιο Φράνκι για τον τελικό

Ο κακός χαμός επικρατεί στις τάξεις της Φιορεντίνα για τον τελικό του Conference League με τον Ολυμπιακό. Στην Αθήνα θα ταξιδέψουν 9.000 οπαδοί των «βιόλα», οι οποίοι θα βρεθούν στις εξέδρες της OPAP Arena για το σπουδαίο παιχνίδι. Όσοι όμως δεν καταφέρουν να βρουν ένα εισιτήριο, τότε θα έχουν τη δυνατότητα να… ζήσουν στον αγώνα για τα καλά και στη Φλωρεντία.

Συγκεκριμένα στις 29 Μαΐου, την ημέρα του ματς, η πόλη θα έχει ντυθεί στα χρώματα του Conference League, καθώς στους δρόμους θα υπάρχουν γιγαντοοθόνες για το παιχνίδι. Την ίδια ώρα ένα sports bar της ομάδας θα είναι ανοιχτό, ενώ παράλληλα η Φιορεντίνα θα ανοίξει το Αρτέμιο Φράνκι για τον κόσμο της.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά Μέσα ο σύλλογος έχει βάλει γενική είσοδο πέντε ευρώ και μέχρι στιγμής έχουν κοπεί 21.000 εισιτήρια. Ένας αριθμός που θα αυξηθεί μέχρι την ημέρα του τελικού, με το γήπεδο να αναμένεται να είναι κατάμεστο.

Τερατσάνο: «Μετά τον περσινό τελικό ξέρουμε τι μας περιμένει φέτος»

Ο τερματοφύλακας της Φιορεντίνα, Πιέτρο Τερατσάνο σε συνέντευξη που έδωσε σε ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό δήλωσε ότι η ομάδα έχει πάρει το μάθημά της από τους δύο χαμένους περσινούς τελικούς και είναι έτοιμη για φέτος.

«Ο τελικός του Conference; Η αναμονή μεγαλώνει μέρα με τη μέρα, σε στιγμές ηρεμίας τη νιώθεις ακόμη περισσότερο. Τώρα έχουμε μία σημαντική υποχρέωση στο Κάλιαρι, κατόπιν θα πάμε απευθείας στην Αθήνα για να πάρουμε μέρος σε έναν τελικό που για εμάς είναι πάρα πολύ σημαντικός.

Εντωμεταξύ πρέπει να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα γιατί αυτό σου δίνει τη βεβαιότητα ότι θα παίξεις και τη νέα σεζόν στην Ευρώπη.

Είναι σαφές ότι έχουν ήδη γίνει αναφορές μέσα στην ομάδα για τον τελικό, είναι κάτι πολύ σημαντικό τόσο για εμάς όσο και για την πόλη, είναι φυσιολογικό εκεί να υπάρχουν οι περισσότερες σκέψεις», ήταν τα λόγια του στην αρχή, σε συνέντευξη που έδωσε σε ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό.

«Μετά τον περυσινό τελικό, ξέρουμε ήδη τι μας περιμένει, αυτό που ζήσαμε πέρυσι από άποψη συναισθήματος θα μας δώσει μία πολύ μεγάλη βοήθεια για τον φετινό τελικό.

Σε συναισθηματικό επίπεδο θα φτάσουμε πιο έτοιμοι, θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σύγκριση με πέρυσι. Άλλωστε κάθε τελικός είναι ξεχωριστός και αυτά που έχουν προηγηθεί, έχουν σχετικά μικρή σημασία», πρόσθεσε στη συνέχεια.

To Top