Σκέψεις και επιλογές του Μιλίνκοβιτς μέσα σε κυκεώνα προβλημάτων. Η διαχείριση απαιτεί ρεαλισμό!

Ο ρεαλιστικά σκεπτόμενος Μιλίνκοβιτς προσπαθεί να διαχειριστεί ένα ρόστερ συγκεκριμένων δυνατοτήτων και συγκεκριμένου βεληνεκούς, όπως είναι αυτό του φετινού Άρη.

Οι επιλογές του Σέρβου προπονητή ίσως «ξίνισαν» μερίδα του κόσμου, με βάση την εξέλιξη του τελευταίου αγώνα με τον Πανθρακικό. Ο ίδιος από την πλευρά του μην έχοντας πολλές επιλογές, κάνει το αυτονόητο. Ποντάρει σε όσους του δίνουν το ερέθισμα, το κίνητρο να τους εμπιστευτεί. Αν του βγει στο τέλος σε καλό ή όχι θα φανεί. Μέχρι σήμερα τουλάχιστον, η διάθεση αυτή για ροτέισον δεν του έχει δώσει βαθμούς.

Πρέπει να επισημάνουμε πως ο Μιλίνκοβιτς σκέφτεται καθαρά ποδοσφαιρικά. Έχει το δικό του κίνητρο. θέλει να πετύχει στον Άρη για πολλούς λόγους. Ήρθε σε μια ομάδα με προβλήματα και προσπαθεί με κάθε τρόπο να ανταπεξέλθει. Όσοι τον ζουν καθημερινά γνωρίζουν πως είναι ντόμπρος και εργατικός.

Αν ψάξει κανείς μπορεί να βρει παραλείψεις, μπορεί  να  του ασκήσει κριτική με επιχειρήματα. Για τις επιλογές του στη βασική 11άδα για παράδειγμα. Για το ό,τι γίνονται αρκετές αλλαγές το τελευταίο διάστημα πράγμα που δεν βοηθάει στην ομοιογένεια. Γιατί δεν έρχονται τα αποτελέσματα. Αυτός όμως κάτι περισσότερο απ΄ όλους μας γνωρίζει. Σε τελευταία ανάλυση παίρνει και την ευθύνη.

Στη περίπτωση του Πουλίδο λειτούργησε ξεκάθαρα. Ήταν πεπεισμένος πως πράττει το σωστό, άσχετα αν δεν του βγήκε στην πράξη. Στο μόνο που ίσως οφείλει να αναθεωρήσει, είναι η επιμονή και εμπιστοσύνη που πρέπει να δείξει σε κάποιους, επιμένοντας σε διάρκεια. Μέχρι να είναι σε θέση η ΠΑΕ να προχωρήσει σε ενίσχυση. Όσο αυτό είναι εφικτό. Η τελευταία θέση φωνάζει για ενίσχυση…

To Top