Ομπράντοβιτς για τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα: “Με προσβάλλουν σε όλο το παιχνίδι, αλλά έχω συνηθίσει”

Η Παρτίζαν γνώρισε την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα στο Game 1 των τελικών της Αδριατικής Λίγκας, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να αναφέρεται μετά το παιχνίδι στην αντιμετώπιση που είχε από τους οπαδούς των “ερυθρόλευκων”, δείχνοντας ότι πλέον δεν επηρεάζεται.

“Δεν έχω να πω κάτι καινούριο. Με προσβάλουν σε όλο το παιχνίδι, αλλά το έχω συνηθίσει” δήλωσε έπειτα από ερώτηση που δέχθηκε, για να προσθέσει: “Είναι δικαίωμά τους. Εμείς πρέπει να επικεντρωνόμαστε στο παιχνίδι μας. Είναι ωραία εικόνα όταν υπάρχουν τόσοι οπαδοί. Είναι τιμή”.

Μιλώντας για τον πρώτο τελικό και την συνέχεια της σειράς, ο έμπειρος τεχνικός τόνισε: “Παίξαμε ένα καλό παιχνίδι. Οι παίκτες ξέρουν την ποιότητα που έχουν. Ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Είναι τελικοί και παίζουμε κόντρα σε μία σπουδαία ομάδα. Πάντα θα έχουμε κίνητρο.

Θα τα αναλύσουμε όλα, τις μικρές λεπτομέρειες που έκριναν το πρώτο παιχνίδι. Το επόμενο ματς θα είναι διαφορετικό. Θα χρειαστεί ενέργεια. Πρέπει να ετοιμαστούμε. Έχει ενδιαφέρουν πάντως ότι παίζεις τα προημιτελικά και μετά περιμένεις εφτά μέρες. Μετά παίζεις τα ημιτελικά και περιμένεις εφτά μέρες, αλλά για τους τελικούς περιμένεις δύο ημέρες”.

To Top