Οσμή σκανδάλου στην ομάδα του Πάβισιτς, με παίκτη και τον δίδυμο αδερφό του

Η ποδοσφαιρική Ρουμανία είναι έτοιμη να χαθεί στη δίνη ενός ασύλληπτου ποδοσφαιρικού σκανδάλου, με πρωταγωνίστρια την Ντιναμό Βουκουρεστίου του Ντομαγκόι Πάβισιτς και έναν παίκτη της.

Όπως αναφέρουν ρεπορτάζ στη βαλκανική χώρα, οι άνθρωποι της ομάδες φοβούνται πως έχουν πέσει θύμα εξαπάτησης από έναν παίκτη που απέκτησαν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με τον Έντγκαρ Ιέ να κατηγορείται ότι έβαλε τον δίδυμο αδερφό του, Εντελίνο, να αγωνίζεται στη θέση του.

Πώς έφτασαν σε αυτό το συμπέρασμα; Το κλειδί ήταν η αγγλική γλώσσα, με τον 30χρονο άλλοτε αμυντικό των Μπαρτσελόνα και Λιλ να επικοινωνεί άριστα με τους ανθρώπους της ομάδας στα αγγλικά, όταν έκλεισε το deal μεταξύ των δύο πλευρών, αλλά να αδυνατεί να συνεννοηθεί το τελευταίο διάστημα, αρνούμενος μάλιστα να δείξει στο σύλλογο το δίπλωμα οδήγησής του.

Σημειώνεται ότι, σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η έρευνα και αποδειχτεί πως διαπράχτηκε απάτη, τότε δεν θα τιμωρηθούν με αυστηρές ποινές μόνο οι δύο ποδοσφαιριστές αλλά και η Ντιναμό, που στην παρούσα φάση αγωνίζεται για να παραμείνει στην κορυφαία κατηγορία της Ρουμανίας.

 

To Top