ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

H νίκη του Παναθηναϊκού… καθυστερεί την επιστροφή στη δράση του Άρη

Η νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ σημαίνει ότι η αναμέτρηση της αθηναϊκής ομάδας κόντρα στον Άρη, για την 5η αγωνιστική του Top Six θα γίνει την εβδομάδα, που ξεκινάει στις 13 Μαΐου.

Εφόσον οι πράσινοι γνώριζαν την ήττα χθες από την ισραηλινή ομάδα και αποκλείονταν από το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας, ο προγραμματισμός προέβλεπε ότι ο αγώνας στο “Nick Galis Hall” θα γινόταν την Κυριακή του Θωμά (12/05).

Μετά το χθεσινό αποτέλεσμα, όμως, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί την Μακάμπι μέσα στην εβδομάδα (την Τρίτη του Πάσχα 7 Μαΐου) και το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο θα αντιμετωπίσει, όπως όλα δείχνουν τον Προμηθέα στο ΟΑΚΑ, σε εξ αναβολής παιχνίδι, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του έξτρα γύρου του πρωταθλήματος. Έτσι το ματς με τους κιτρινόμαυρους θα πραγματοποιηθεί στα μέσα της εβδομάδας, που αρχίζει στις 13 Μαΐου.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Άρης έδωσε τον τελευταίο του αγώνα στις 20 Απριλίου απέναντι στον Κολοσσό και θα συμπληρώσει ένα διάστημα μεγαλύτερο των τριών εβδομάδων, χωρίς επίσημο παιχνίδι.

To Top