Γρηγορίου: «Αναλαμβάνω το 1/3 του υποβιβασμού του ΠΑΣ – Άσχημη ημέρα γι’ αυτή την ιστορική ομάδα»

Ένα… μερίδιο σχετικά με τον υποβιβασμό του ΠΑΣ Γιάννινα ανέλαβε ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Μετά το φινάλε του ματς με τον Αστέρα Τρίπολης (0-1), ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως ευθύνεται για το 1/3 του υποβιβασμού, ενώ ζήτησε τη… συγγνώμη που του αναλογεί από τον κόσμο των Ηπειρωτών.

Παράλληλα, ο Γρηγορίου ανέφερε πως του ζητήθηκε από τη διοίκηση να μην αποχωρήσει νωρίτερα από την ομάδα, αλλά να παραμείνει σε αυτή ως το φινάλε των playouts, ώστε να υπάρχει μια σοβαρότητα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μιχάλης Γρηγορίου:

«Νομίζω το σημερινό παιχνίδι είναι η αποτύπωση όλου του διαστήματος που είμαι στην ομάδα, γιατί πραγματικά πολλά παιχνίδια, όπως και το σημερινό, είχαν ανάλογη κατάληξη. Προφανώς θέλαμε σήμερα μόνο τους 3 βαθμούς για να έχουμε μαθηματικές ελπίδες. Ξεκινήσαμε καλά, ήμασταν κυρίαρχοι, είχαμε σημαντικές ευκαιρίες και πολλές προϋποθέσεις. Στο β’ ημίχρονο είχαμε περίπου την ίδια εικόνα, άλλα χωρίς κλασικές ευκαιρίες. Θέλαμε τη νίκη για να διατηρήσουμε τις μαθηματικές ελπίδες μας. Παρ’ όλα αυτά, ήρθε ξανά μία ήττα που μας έχει γίνει συνήθεια. Είμαστε στην πιο άσχημη θέση, δεν υπάρχουν ελπίδες. Είναι μία άσχημη μέρα γι’ αυτήν την ιστορική ομάδα.

Προσωπικά ζητώ συγνώμη από τον υπέροχο κόσμο, τη συγνώμη που μου αναλογεί. Δεδομένα θα βρει τον δρόμο του ο ΠΑΣ Γιάννινα, θα επανέλθει, αυτό αρμόζει στον ΠΑΣ και στο ελληνικό ποδόσφαιρο με βάση όσα έχω ζήσει κι έχω δει εδώ. Δεν έχουμε να πούμε πολλά. Είμαστε άπαντες το ίδιο στεναχωρημένοι.

To Top