ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

H μεγάλη επιθυμία της επιστροφής του Φετφατζίδη και η ευκαιρία του Άρη!

Άρης και Γιάννης Φετφατζίδης βρίσκονται σε συζητήσεις για την επιστροφή στο Κλεάνθης Βικελίδης και όλα δείχνουν ότι ο έμπειρος ποδοσφαιριστής θα έχει και δεύτερη θητεία με τα κιτρινόμαυρα!

Η κιτρινόμαυρη ομάδα βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Φετφατζίδη για να επιστρέψει στο Κλεάνθης Βικελίδης!

Ο ίδιος θέλει πολύ την επιστροφή του στον Άρη ενώ και ο Άκης Μάντζιος είναι θετικός και ήδη οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο.

Σημαντική προϋπόθεση βέβαια αποτελεί η λύση του συμβολαίου του με τον ΑΠΟΕΛ. Η περίπτωση του Φετφατζίδη θα δώσει στους κιτρινόμαυρους μια επιπλέον λύση στα εξτρέμ της ομάδας…

Ο “Φέτφα” στα 33 του χρόνια έρχεται για τη δεύτερη θητεία του στον Άρη έπειτα από την εντυπωσιακή πρώτη στη διάρκεια της οποίας προσέφερε επτά γκολ και 13 ασίστ σε σύνολο 56 αγώνων αν και στην περίπτωση του, οι αριθμοί μάλλον αδικούν την προσφορά του.

Ενδεχομένως να κλείνει επίσης το κεφάλαιο «εξωτερικό» έχοντας αγωνιστεί στις Αλ Αχλί (100αγ., 21 γκολ, 29 ασίστ), Αλ Χορ (45γ., 13 γκολ, 4 ασίστ), Τζένοα (37 αγ., 4 γκολ, 4 ασίστ), Σπαλ (13αγ, 1γκολ, 1 ασίστ) καθώς επίσης και στις Αλ Σαλίγια, ΑΠΟΕΛ, Κιέβο Βερόνα.

Φέτος, το πρώτο μισό της χρονιάς δεν ήταν ευχάριστο για τον έμπειρο ποδοσφαιριστή καθώς δεν βρήκε ρόλο αλλά και χρόνο συμμετοχής στην Κύπρο. Γι’ αυτό εξάλλου εξέφρασε την επιθυμία αποχώρησης και επιστροφής στον Άρη…

Αυτή τη στιγμή ο Φετφατζίδης είναι προ των πυλών εφόσον ολοκληρωθεί και τυπικά η συνεργασία του με τον ΑΠΟΕΛ.

To Top