ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Χάρελ: “Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, θα είμαστε έτοιμοι”

O Ρόνι Χάρελ μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης του Άρη με την Κλουζ, για το Eurocup.

Για το τι έφταιξε και ο Άρης γνώρισε την ήττα στο τέλος:

“Λίγο το ένα, λίγο το άλλο. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι σε μικρές λεπτομέρειες επιθετικά. Αμυντικά πρέπει να βελτιωθούμε, Δεχθήκαμε μερικά εύκολα καλάθια. Πρέπει να το βελτιώσουμε αυτά. Δεν χάσαμε στη τελευταία κατοχή”.

Για το ότι κανείς στην ομάδα δεν χρησιμοποιεί ως δικαιολογίες τους τραυματισμούς που υπάρχουν: “Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι’αυτό. Αυτό είναι το άθλημα στο οποίο αγωνιζόμαστε. Δεν μπορούμε να αναβάλλουμε παιχνίδια επειδή κάποιος τραυματίστηκε. Όταν υπάρχουν τραυματισμοί, πρέπει να αγωνιστούμε με ό,τι έχουμε διαθέσιμο.”

Για το πόσο θα κοστίσει αυτή η ήττα στη συνέχεια: “Είναι σημαντικό για εμάς, να μάθουμε κάποια πράγματα από την αποψινή ήττα. Η Κλουζ είναι από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου μας και εμείς το παλέψαμε μέχρι τη τελευταία κατοχή. Πρέπει να πάψουμε να κάνουμε κάποια μικρά λάθη και να βελτιωθούμε επιθετικά”.

Για το παιχνίδι κόντρα στον Κολοσσό: “Όπως είπα και νωρίτερα, στο άθλημα αυτό δεν υπάρχουν δικαιολογίες για το αν υπάρχουν τραυματισμοί ή μεγάλα ταξίδια. Θα είμαστε έτοιμοι”.

To Top