Χωρίς κατηγορία

Μια ξεχωριστή βράβευση (και) για το PRESSARIS (photo)

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (Π.Σ.Α.Τ) αναγνωρίζοντας την αξία, την κοινωνική, πολιτική και αθλητική προσφορά του πρώτου εκδοτικού εγχειρήματος της GBA (Greek Basketball Academy) βράβευσε τους δημοσιογράφους Βασίλη Βλαχόπουλο, Νίκο Καραγιώργη, Γιώργο Συρίδη και Παναγιώτη Χορόζογλου για την συγγραφή του βιβλίου «Θεσσαλονίκη: Η πόλη του μπάσκετ».

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

Ήταν μια ξεχωριστή μέρα και για το PRESSARIS,  μια και βραβεύτηκαν δυο από τους βασικούς συντελεστές του, ο Γιώργος Συρίδης και ο Νίκος Καραγιώργης.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013 στο Κέντρο Τύπου της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης & Επικοινωνίας και στη διάρκεια της οποίας βραβεύτηκαν μέλη του Συνδέσμου, οι τέσσερις δημοσιογράφοι έλαβαν τα βραβεία τους από τον Επίτιμο Πρόεδρο του ΠΣΑΤ, κ. Πέτρο Λινάρδο, ο οποίος χρησιμοποίησε εγκωμιαστικά λόγια, περιγράφοντας τα συμπεράσματά του από την ανάγνωση του βιβλίου ενώ παραδέχθηκε πως εντυπωσιάστηκε από το μέγεθος των πληροφοριών που συγκεντρώνει το βιβλίο.

Το βιβλίο διατίθεται πανελλαδικά από το βιβλιοπωλείο PUBLIC και στη Θεσσαλονίκη ακόμη από τα βιβλιοπωλεία ΙΑΝΟΣ, TRAVELLER και SALTO.

To Top