ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Προβληματισμός για τις απουσίες στον Άρη

Ο Άρης μετρά αντίστροφα για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεών του, καθώς απομένουν 17 μέρες για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Γκραν Κανάρια (04/10), στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του EuroCup. 

Ο Γιάννης Καστρίτης και οι συνεργάτες του δεν κρύβουν τον προβληματισμό τους για τις αρκετές απουσίες, που δεν επιτρέπουν στην ομάδα να προετοιμαστεί, όπως θα ήθελε για το ξεκίνημα της νέας σεζόν.

Πλην του Μάνι Μπέιτς, ο οποίος δεν υπολογίζεται, άλλοι τέσσερις παίκτες βρίσκονται στα …πιτς και δεν μπορούν για διάφορους λόγους να προπονηθούν με την υπόλοιπη ομάδα. Ο λόγος για τους Φίλλιο, Κατσίβελη και Χάρελ, οι οποίοι απέχουν από την περασμένη βδομάδα από τις προπονήσεις, ενώ σ’ αυτούς προστέθηκε και ο Μποχωρίδης, που υπέστη διάστρεμμα και θα μείνει εκτός δράσης για μερικές μέρες.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Μάνι Μπέιτς ανάγκασε τους κιτρινόμαυρους να βγουν στην αγορά για να τον αντικαταστήσουν, όμως η ουσία είναι ότι λείπει ένας ακόμη παίκτης και όπως όλα δείχνουν θα αφιχθεί στη Θεσσαλονίκη λίγες μέρες, πριν την αναμέτρηση με την ισπανική ομάδα.

To Top