Καταθέτει επίσημη πρόταση για Χόιλουντ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Κανένα ενδιαφέρον για Κέιν

Επισημοποιεί το ενδιαφέρον της για τον Δανό επιθετικό, Ράσμους Χόιλουντ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καταθέτοντας επίσημη πρόταση στην Αταλάντα. Δεν τίθεται θέμα διεκδίκησης του Χάρι Κέιν.

Το θετικό κλίμα που υπάρχει, ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Αταλάντα, για τον ποδοσφαιριστή των Ιταλών, Ράσμους Χόιλουντ, φαίνεται πως θα φέρει σημαντικές εξελίξεις, όσον αφορά την ενίσχυση της γραμμής κρούσης των «κόκκινων διαβόλων». Το ενδιαφέρον γίνεται επίσημο και η πρόταση που μπορεί να φέρει τον 20χρονο στράικερ στο «Ολντ Τράφορντ» είναι έτοιμη να κατατεθεί στους «Μπεργκαμάσκι».
Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είναι κάτι παραπάνω από θετικός στο να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Έρικ Τεν Χαγκ, ενώ αναμένεται να υπάρξει deal για τους προσωπικούς όρους αρκετά σύντομα. Δύσκολο, από εκεί και πέρα, να πληρώσουν υπεραξία οι Κυπελλούχοι Αγγλίας, περιμένοντας από την Αταλάντα να ρίξει τις απαιτήσεις της, ώστε η Γιουνάιτεντ να πετύχει μία συμφωνία, η οποία δεν θα ξεφύγει από τους περιορισμούς που έχουν τεθεί από το Financial Fair Play. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει κάποια εξέλιξη με τον σέντερ φορ του συλλόγου από την Ιταλία, θα εξεταστούν και άλλες λύσεις, όπως αυτή του Ραντάλ Κόλο Μουανί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Από εκεί και πέρα, διαψεύδονται κατηγορηματικά οι όποιες φήμες περί εμπλοκής της ομάδας του Μάντσεστερ στην υπόθεση του Χάρι Κέιν. Η ενημέρωση από το στρατόπεδο των «σπιρουνιών» κάνει λόγο για καταβολή ετήσιου μισθού 30 εκατομμυρίων λιρών ετησίως, ήτοι 577 χιλιάδες την εβδομάδα. Ένα ποσό που είναι αδύνατο να καταβληθεί από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ακριβώς λόγω των κυρώσεων που έχουν επιβληθεί από το Financial Fair Play. Συν τοις άλλοις, ο ακριβότερος μισθός, την παρούσα χρονική φάση, στο «Ολντ Τράφορντ», είναι αυτός του Μάρκους Ράσφορντ, με εβδομαδιαίες απολαβές 325 χιλιάδων λιρών την εβδομάδα. Κάπως έτσι, ενδεχόμενη έλευση του Κέιν θα κατέστρεφε οικονομικά το σύλλογο.
Στην κούρσα για τον Άγγλο στράικερ, τώρα, βρίσκεται ακόμα μπροστά η Μπάγερν Μονάχου, παρά το γεγονός ότι η Αλ Χιλάλ ετοιμάζει πρόταση για τον πρώτο σκόρερ στην ιστορία της Τότεναμ, με 280 τέρματα. Τα λεφτά που προσφέρουν οι Βαυαροί για τον 29χρονο επιθετικό, πάντως, είναι ιδανικά ώστε να τον πείσουν να μετακομίσει στη Γερμανία.

To Top