ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μετά τον Μπέιτς, το βάρος στην περιφέρεια για τον Άρη

Μετά την απόκτηση του Διαμαντή Σλαφτσάκη, ο Άρης είχε θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση του ξένου ψηλού που θα αγωνίζεται στις θέσεις “τέσσερα” και “πέντε” και θα έρχεται από τον πάγκο, ώστε στη συνέχεια να κινηθεί για τους τρεις ξένους, οι οποίοι θα παίζουν στην περιφέρεια.

Ήδη από χθες ο Άρης ήρθε σε συμφωνία με τον Αμερικανό σέντερ, Μάνι Μπέιτς (23, 2,11). Είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου του Μπάτλερ, έχοντας στην τελευταία του χρονιά στο κολέγιο 11,6 πόντους, 5,5 ριμπάουντ, 1,9 κοψίματα και 1,6 ασίστ.

Ο Μπέιτς συμμετείχε στα Σάμερ λιγκ του Σολτ Λέικ Σίτι και του Λας Βέγκας με τους Μέμφις Γκρίζλις, διεκδικώντας ένα συμβόλαιο στο ΝΒΑ.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι έχει διορία έως τις 31 Ιουλίου για να βρει εγγυημένο συμβόλαιο (όχι two-way) στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Εφόσον τελικά γίνει και τυπικά παίκτης του Άρη θα πλαισιώσει στη θέση “πέντε” τον Σίλβιο Ντε Σόουζα.

Μετά τον Μπέιτς το βάρος πέφτει στην περιφέρεια. Στη λίστα του Γιάννη Καστρίτη βρίσκονται σούτινγκ γκαρντ και κόμπο γκαρντ και περιμένει την ολοκλήρωση του Σάμερ λιγκ του Λας Βέγκας, ώστε να γνωρίζει ποιοι από τους παίκτες, που τον ενδιαφέρουν, έχουν πιθανότητες να εξασφαλίσουν συμβόλαιο σε ομάδα του ΝΒΑ για να προχωρήσει αναλόγως.

To Top