ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ολοκληρώνει την προετοιμασία… εξπρές με τα γνωστά προβλήματα ενόψει Παλέ

Ο Άρης επέστρεψε χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη και σήμερα θα βρεθεί στο γήπεδο για να πραγματοποιήσει μια προπόνηση και να ολοκληρώσει την προετοιμασία του για το αυριανό δεύτερο παιχνίδι της σειράς με τον Ολυμπιακό (22/04, 16:00), για την πρώτη φάση των πλέι οφ.

Οι “κίτρινοι” αναμένεται να παραταχθούν και πάλι με σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα, αφού δύσκολα θα αγωνιστούν οι Ίσμαελ Σανόγκο και Νόα Χόρκλερ (υπέστη υποτροπή χθες, σύμφωνα με τον Γιάννη Καστρίτη), ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Βασίλη Χρηστίδη, παρότι εξέφρασε την επιθυμία να παίξει στο χθεσινό ματς, αν και ανέτοιμος. Δεδομένες είναι οι απουσίες των Σταύρου Σχίζα και Στέλιου Χαβαλέ, κάτι που σημαίνει ότι θα κατεβούν ξανά με σύνθεση ανάγκης και με επτά-οκτώ ετοιμοπόλεμους παίκτες. 

Ο Άρης πάλεψε χθες όσο μπορούσε κόντρα στην ομάδα του Πειραιά και το ίδιο θα επιδιώξει να κάνει και αύριο, γνωρίζοντας ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. 

Ο αυριανός, εξάλλου, θα είναι εκτός απροόπτου, ο τελευταίος φετινός εντός έδρας αγώνας της ομάδας μπροστά στον κόσμο της και θα προσπαθήσει να παρουσιάσει μια όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα.     

To Top