ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Χασανίδης: «Όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούμε»

Ο συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη στην τεχνική ηγεσία του Άρη, Χρήστος Χασανίδης, αναφέρθηκε στον αυριανό αγώνα με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι οι “κίτρινοι” θα προσπαθήσουν να είναι όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούν, δεδομένων των πολλών προβλημάτων, κόντρα στον Ολυμπιακό.

Το μέλος του τεχνικού επιτελείου του Άρη επεσήμανε: «Ολοκληρώνοντας την κανονική περίοδο και μπαίνοντας στα play-offs, ανεξαρτήτως αντιπάλου, επιδίωξη της ομάδας είναι να δείξει αυτό που την αντιπροσώπευσε όλη τη χρονιά: Την ανταγωνιστικότητα, τη μαχητικότητα, το πάθος, τη θέληση και την ομαδικότητα.

Σε σχέση με τον Ολυμπιακό, η αποστολή μας είναι πολύ δύσκολη και δυσκολεύει ακόμα περισσότερο με την απουσία σημαντικών παικτών του ροτέισον, λόγω τραυματισμών. Παρόλα αυτά, η φιλοσοφία και το αγωνιστικό πλάνο μας δε θα αλλάξουν και θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούμε, απέναντι σε έναν αντίπαλο ο οποίος τερμάτισε πρώτος στην κανονική διάρκεια της Euroleague και ετοιμάζεται για τα play-offs της διοργάνωσης».

To Top