“Δεν έχουμε πολλά περιθώρια, πρέπει να αρχίσουμε να κερδίζουμε”

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς δήλωσε ικανοποιημένος από τη θέληση και το πάθος των παικτών του Άρη όχι όμως από το γεγονός ότι η ομάδα δέχθηκε το γκολ παρότι ήλεγχε τον αγώνα. Τόνισε ακόμη πως η ομάδα δεν έχει πολλά περιθώρια και είναι αναγκαίο να αρχίσει να κερδίζει.

Ο Σέρβος προπονητής είπε αρχικά πως “προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα παρόλο που δεν είχαμε χρόνο. Είμαι ευχαριστημένος επειδή οι παίκτες είχαν θέληση και πάθος να κερδίσουν αλλά τελικά δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάποιο γκολ. Δεν είμαι ευχαριστημένος γιατί ο Άρης είχε τον έλεγχο στο παιχνίδι και κόντρα στη ροή του δεχθήκαμε το γκολ και πάλι από μια στημένη φάση κάτι που συνέβη και στα προηγούμενα παιχνίδια. Το γκολ της ισοφάρισης μας οδήγησε μια άλλη κατάσταση. Δεν έχουμε πολλά περιθώρια. Θα πρέπει να δουλέψουμε πάνω στα λάθη μας και να αρχίσουμε να παίρνουμε τα αποτελέσματα”.

Για το πρόβλημα σε στημένες φάσεις:“Είχαμε δυο άσχημες στιγμές σε στημένες φάσεις. Στο πρώτο ημίχρονο σε μια κεφαλιά του Μάντζιου και στο δεύτερο στη φάση του γκολ. Οι παίκτες δεν ήταν συγκεντρωμένοι.

Προσπαθήσαμε να το αντιμετωπίσουμε. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να το λύσουμε ίσως με την καλύτερη τοποθέτηση των παικτών. Είμαι σίγουρος ότι θα βρεθεί λύση για να μην συνεχιστεί αυτή η κατάσταση”.¨

Για το κακό ξεκίνημα: «Δεν σχολιάζω τι έγινε στο παρελθόν, κοιτάζω μόνο μπροστά. Στον σημερινό αγώνα ο Άρης έδειξε ότι μπορεί να παίξει».

Για το ρόστερ της ομάδας: “Ο Άρης έχει περιθώρια βελτίωσης. Μου έκανε εντύπωση ότι παρά την ισοπαλία, ότι οι φίλαθλοι στάθηκαν στο πλευρό μας σε όλο το παιχνίδι και αυτό μας βοήθησε να ισοφαρίσουμε”.

Για τις αλλαγές που έκανε: “Mόλις έγινε η αποβολή, βάλαμε τον Μανιά και θέλαμε να πετύχουμε το γκολ. Χάσαμε την ευκαιρία με τον Σταυρόπουλο, και γενικά θέλαμε να παίξουμε από τα πλάγια με τον Ουντότζι και τον Σταυρόπουλο και όχι τόσο κάθετα. Μετά ήθελα να βάλω στο παιχνίδι και τον Αγγελούδη, αλλά είχε πρόβλημα ο Ψυχογιός και ήμασταν στο… περίμενε μήπως χρειαστεί να περάσει εκτός”.

Για το νέο σύστημα: “Αυτός ο τρόπος παιχνιδιού θα δώσει ένα νέο πρόσωπο στον Άρη, ωστόσο δεν υπήρχε ο χρόνος να δουλευτεί τόσο το νέο σύστημα. Στο μέλλον όμως πιστεύω ότι και θα παίζουμε πιο γρήγορα και πιο δυνατά”.

To Top