H επιθυμία (Κούπερ), ο ρεαλισμός (ξένος προπονητής) και ο Αναστόπουλος

Στον Άρη επιθυμία της διοίκησης και φυσικά του κόσμου είναι να αναλάβει ένας προπονητής που θα κάνει “γκελ”, θα δίνει όραμα, θα συσπειρώνει, αλλά και θα μπορεί να αναστρέψει την αγωνιστική κρίση.

Η γενική επιθυμία “φωτογραφίζει” τον Έκτορ Κούπερ, έναν προπονητή γενικής αποδοχής, για τον οποίο έγιναν κάποιες πρώτες κινήσεις, αλλά το θέμα του δεν είναι τόσο απλό, όσο μπορεί να παρουσιάζεται και έχει να κάνει κυρίως με το οικονομικό κομμάτι, τη στιγμή που η ΠΑΕ Άρης είναι φορτωμένη με χρέη 32 εκατομμυρίων ευρώ, βρίσκεται στον προθάλαμο του άρθρου 99 με μια σειρά διακανονισμών να εξυπηρετήσει, δεν έχει αδειοδότηση και διαθέτει συγκεκριμένες οικονομικές και αγωνιστικές επιλογές.

Από την άλλη, σε περίπτωση που δεν προχωρήσει το θέμα Κούπερ, μπαίνει ο ρεαλισμός μιας λύσης που θα έχει θετικές επιδράσεις στην ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Αυτήν τη στιγμή, στην Αλκμήνης, μελετούν τις περιπτώσεις αρκετών προπονητών από την Ευρώπη, με έμφαση στην Κεντρική Ευρώπη, που θα συνδυάζει εμπειρία, ικανότητες και θα είναι προσιτός οικονομικά.

Σε ότι αφορά τον ελληνικό χώρο, το όνομα που δείχνει να ξεχωρίζει είναι αυτό του Νίκου Αναστόπουλου, υπό προϋποθέσεις. Όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν άμεσα.

To Top